Atac dur la adresa lui Alexandru Cumpănașu, după ce a publicat filmarea care anunța că Luiza e în viață: „El a știut că nu e fata”

0
313
Cumpa 92343400

Filmarea care anunţa, cu surle şi trâmbiţe, că Luiza Melencu ar fi în viaţă, a aruncat România în aer! Însă care este, de fapt adevărul din spatele imaginilor tulburătoare?

A fost o confruntare explozivă între Viorel Cataramă şi Alexandru Cumpănaşu, care a scoas la suprafaţă detalii bombă.

Mi se pare incredibil ca cineva să creadă că aceea este Luiza. Eu am făcut eforturi mari să găsesc aceste fete. Intermediarii mi-au spus că fetele nu sunt în Italia. Am investigat și nu se poată să obții de unul singur o astfel de realizare fără să apelezi la serviciile statului. Este tragic să abuzezi de speranțele unor oameni și așa loviți de soartă.

Nu poți găsi pe nimeni, aceste structuri sunt bine organizate, nu duce la nimic, decât la cheltuieli inutile. Acea echipă, văzând că nu mai lucrează cu nimeni au vorbit cu domnul Cumpănașu. Interesul lor este să își facă meseria și să câștige bani.

Sigur că poți să dai filmul, putem face mii de filme cu femeile românce din Italia, putem crea o emoție, dar nu îți poți bate joc de niște familii. Alexandru Cumpănașu a știut că fata din film nu este Luiza, știa că eu am investigat, că am expertizat filmul.

Citeste si :  Consilierul personal al premierului nu il apara pe Ludovic Orban: "Eu zic sa plece si sa revina Dancila!"

Tocmai din acest motiv a așteptat până în ultimul moment să prezinte opiniei publice că Luiza ar fi în viață. Acești oameni trăiesc un coșmar de câteva luni de zile. Alexandru Cumpănaşu este un impostor notoriu care s-a cățărat pe suferința unor  oameni.”, a declarat Viorel Cataramă.