Lulu

Mihaela Luiza Melencu, zisă „Lulu”, a dispărut în luna aprilie. De aproape patru luni, poliția a căutat-o, dar în zadar.

Astăzi, în curtea lui Gheorghe Dincă, zis „Popicu”, au fost descoperite urme din cadavrele a două fete. Modul de operare a fost identic.

Fata de 19 ani a mers la Caracal, pe 14 aprilie, pentru a scoate bani de pe bancomat, iar apoi s-a urcat într-o mașină de ocazie pentru a merge înapoi acasă, în comuna Dioști. De atunci n-a mai văzut-o nimeni.

„Mi se pare asemănător, în aceleaşi împrejurări. Singură, Luiza tot singură. E tras la indigo. Nicio explicaţie, niciun răspuns, nu primim absolut nimic. Parcă a înghiţit-o pământul. Sunt patru luni de zile”, a spus azi mama Mihaelei, pentru Antena 3.

Polițiștii doljeni care s-au ocupat de dispariția Mihaelei au luat listingurile telefoanelor folosite de Mihaela. Familia a dat două numere pe care le avea fata, dar poliția a descoperit și un al treilea.

Toate au fost închise și imposibil de localizat. În cazul persoanelor dispărute, companiile de telefonie mobilă nu furnizează informații despre abonați.

Polițiștii au avut imagini cu Mihaela la bancomatul de unde a retras banii. Acelea sunt ultimele imagini cu ea în viață.

Polițiștii au descoperit, vineri, rămășițe umane în urma unei percheziții realizate în curtea unui bărbat din Caracal. Perchezițiile au avut loc în contextul în care două fete au dispărut la distanță de trei luni, după ce au fost luate la ocazie. Una din tinere, în vârstă de 15 ani, a dispărut miercuri. Joi, ea a sunat de trei ori la 112, iar la 19 ore de la apel, polițiștii au descins în casa principalului suspect, unde au fost găsite rămășițele umane.

Loading...