Parintii fetitei militeaza acum pentru introducerea vaccinului contra acestei boli pe lista vaccinurilor gratuite oferite de Australia.

Parintii lui Jazmyn Parkyn, fetita in varsta de 3 ani care a trecut pe langa moarte, vorbesc si acum cu inima stransa despre cosmarul prin care au trecut.

Cand Jazmyn a inceput sa se simta rau, Sarah si Aaron Parkyn, parintii ei, nu au intrat in panica. Fratii ei mai mari tocmai isi reveneau dupa o raceala, asa ca au crezut ca micuta s-a imbolnavit de la ei. Totusi, in ziua urmatoare, au inceput sa o doara pcioarele iar o iritatie violeta ii aparuse pe pielea membrelor inferioare

Sarah a decis sa isi dupa fetita la medicul de familie, pentru un control iar asta i-a salvat viata fetitei. La control, medicul i-a descoperit doua semne pe piept si a trimis-o la spitalul regional, pentru cateva zile de monitorizare.

In cateva ore, starea ei se inrautatise atat de tare, incat a fost trimisa cu elicopterul la un alt spital, de copii, din orasul Adelaide, unde a fost diagnosticata cu meningita de tip B, o boala care provoaca cicatrici, leziuni cerebrale, surzire si poate necesita amputarea membrelor.

Din fericire, Jazmyn s-a vindecat complet, dupa 4 saptamani de tratament intensiv, insa va avea nevoie de interventii de chirurgie estetica pentru indepartarea cicatricilor care i-au ramas pe corp.

Citeste si :  Un copil a povestit la grădiniță că a văzut cum tatăl lui a omorât un om. Detaliile unei crime macabre din Bistrița-Năsăud
Loading...