Au răsunat cântece de jale la mormântul lui Nicu Maharu. Prietenii nu l-au uitat și au mers la cimitir cu lumânări și coroane de flori

0
594
58444324 2187950361259567 9218508772371070976 N

Ziua de naștere a lui Nicu Maharu, marcată de prieteni. La mormântul lui Maharu au fost aduse coroane de flori și lumânări.

Manele de jale, lumânări și lacrimi. Nicu Maharu ar fi împlinit astăzi 54 de ani. Decedat în urmă cu câteva săprămâni, după o lungă suferință, Nicu Maharu nu a fost uitat, iar prietenii au mers la mormânt. 

Prietenii lui Nicu Maharu, vizită la mormânt de ziua lui

Au răsunat cântecelele de jale în cimitir, la mormântul lui Nicu Maharu.

La miezul nopții, în ziua în care Nicu Maharu ar fi împlinit 54 de ani, prietenii au mers la locul de veci în care se odihnește bărbatul. S-au aprins lumânări, i-a fost scris numele cu candele, s-au pus coroane de flori lângă cruce, iar muzica de jale a răsunat lângă mormânt.

Mai mulți prieteni au vrut să fie la locul de veci al lui Nicu Maharu. În ziua în care ar fi împlinit 54 de ani, Nicu Maharu nu a fost uitat. Apropiații au mers la mormânt și i-au arătat că nu l-au uitat, că îl iubesc și îl apreciază chiar și după moarte.

Citeste si :  Urmează noi măsuri de relaxare? Iohannis: "Atrag atenţia, virusul este încă în societate"

„Astăzi, 19 aprilie, ziua în care s-a născut legenda Nicu Maharu. Este singurul loc unde mai putem fi lângă tine, Maharu nostru”, a scris un bun prieten care a scos telefonul și a filmat.

Astăzi 19 #Aprilie ziua în care sa născut legenda Nicu Maharu este #singurul loc unde mai putem fi lângă tine 😢😢😢 #MAHARU nostru ❤️❤️❤️

Publicată de Leo Românu pe Joi, 18 aprilie 2019