A auzit sirenele ambulanței și a aflat că la câteva străzi distanță a avut loc un grav accident. S-a rugat pentru victima accidentului, fără să știe că este vorba chiar despre fratele ei. O poveste incredibilă.

Karlina Fulk, o femeie din SUA, era acasă, într-o seară, când a auzit sirenele ambulanțelor. A aflat imediat că un grav accident a avut loc și că salvatorii începuseră descarcerarea, în vreme ce un elicopter se îndrepta spre locul accidentului.

Din obișnuință, s-a rugat pentru victimă, apoi a mers la culcare. După câteva ore a fost trezită de un telefon al părinților ei care i-au dat vestea: fratele ei era în comă, la spital, victima unui accident.

Da, chiar acel accident.

Medicii nu aveau mari speranțe, dar tânărul, Rafael Fulk, a luptat din greu pentru viața sa. După șapte zile lungi, el s-a trezit, numai pentru a primi iarăși vești pesimiste de la doctori: nu își va reveni cu adevărat.

Rafael a contrazis sorții și de data asta. După aproape un an, el a făcut ceva ce i-a uimit pe toți. În fața familiei și a prietenilor, Rafael a mers pe propriile picioare pentru a-și ridica diploma de absolvent de la Universitatea de Stat din California.

Citeste si :  O studentă de 19 ani a murit după ce a căzut din avion, în timpul unui zbor

A contat rugăciunea, au contat eforturile incredibile ale medicilor? Cu siguranță ultima variantă este cea corectă. Dar Karlina continuă să se roage de fiecare dată când aude sirenele unei ambulanțe.

Loading...