Avea 10 luni de cand era insarcinata dar nasterea nu se mai declansa, desi incercase sa si-o induca de cateva ori. Speriata, a mers pana la urma la control. A cazut cerul pe ea cand i s-a spus ca in burta nu are un copil

0
1801
Cross 5 3

Tanara din imaginea alaturata a fost in culmea fericirii dupa ce un test de sarcina a iesit pozitiv.

Desi avea o situatie materiala extrem de precara, iar tatal era de negasit, ea si-a promis ca va face tot ce ii sta in putinta pentru a aduce pe lume acel bebelus si pentru a avea grija de el.

Nu a avut bani sa isi faca ecografii, dar a incercat sa aiba o alimentatie cat mai echilibrata. Ajunsa in luna a noua de sarcina, a observat ca semnele nasterii nu apar.

A incercat in repetate randuri sa forteze aducerea pe lume a copilului, fara succes insa. Cand s-au implinit 10 luni de cand era insarcinata a intrat in panica si, in cele din urma, a fost la un specialist.

In urma unor analize si controale doctorii au descoperit ca aceasta nu era insarcinata, ci ca avea in burta un fibrom uterin urias. Fata a fost distrusa, toate visele ei s-au spulberat intr-o secunda.

Cu toate acestea, ea multumeste lui Dumnezeu ca a scapat cu viata. Dupa o operatie destul de complicata acum ea este in afara oricarui pericol.

Citeste si :  S-a dus la control la ginecolog, dar cand doctorul s-a apucat sa o consulte, a ramas blocat! Nu ii venea sa creada ce are femeia acolo! Cand si-a dat seama ce a facut, pacienta a intrat in pamant de rusine