Avea dureri mari si a mers la ginecolog! Incredibil ce a gasit medicul in burta femeii

0
433

Avea dureri mari de burta si a mers la ginecolog. Ce a descoperit medicul in abdomenul ei. O femeie a ajuns la ginecolog cu dureri mari de burta. Michelle Barrow nu mai suporta durerile din zona abdomenului si si-a facut o programare la medicul ginecolog.

Specialistul a crezut ca ar putea fi vorba de chisturi ovariene, dar in urma consultului a facut o descoperire care l-a socat: a gasit un ghemotoc de par!

Avea dureri mari de burta si a mers la ginecolog. Ce a descoperit medicul in abdomenul ei: un ghemotoc de par

Pacienta a inteles imediat ce se intamplase. A recuscut fire din parul uneia dintre cele doua pisici ale familiei. Michelle Barrow a aflat cum a ajuns ghemotocul de blana in abdomenul ei.

Dupa o discutie cu ginecologul, a inteles ca parul pisicii care obisnuia sa doarma in acelasi pat cu ea si partenerul ei a ajuns pe organul sexual al iubitului, apoi in vaginul ei, dupa care a migrat in interiorul abdomenului.

Medicul a sfatuit-o sa fie mai atenta cu igiena intima. Specialistul i-a recomandat sa nu mai lase pisicile sa doarma pe asternuturi, sa schimbe cearsafurile mai des si sa faca dus inainte de momentele intime, atat ea, cat si partenerul de viata.