Avocatul Elenei Udrea face afirmaţii şocante: „Fiica ei este în pericol!” Medicul i-a dat 10% şanse de supravieţuire

0
974
43124981 10156690425289805 6630730103959584768 N

Avocatul Elenei Udrea face tot posibilul să o scoată din închisoare.

Elena Udrea f ost reţinută de poliţie împreună cu Alina Bica în Costa Rica, ţara în care s-au refugiat şi pe care o credeau sigură. Cele două femei au fost încarcerate în penitenciaruL El Buen Pastor, iar avocaţii fac toate eforturile pentru eliberarea lor, în timp ce România îşi doreşte întoarcerea lor în ţară unde au fost condamnate la închisoare.

Elena Udrea a născut chiar înainte de a fi ridicată de către autorităţi, iar avocatul ei încearcă să se folosească de acest lucru în avantajul ei. Având în vedere că bebeluşul trebuie să fie lângă mamă în primele luni de viaţă, aşa cum au declarat mai multe persoane, printre care şi Cătălin Botezatu, petinenciarul îi oferă ministrului ocazia de a petrece timp alături de fiica ei, dar după gratii, nu în libertate. Udrea a refuzat însă, de fiecare dată, ca fiica ei să îi fie adusă, iar medicul care a fost citat în favoarea ei la tribunal a declarat că Eva are şanse de 90% să moară dacă merge în vizită la mama ei. Ceea ce a spus el a fost repede demontat de magistraţi.

„În apărarea ei pentru a ieşi din închisoarea din Costa Rica, Elena Udrea a angajat un medic privat care a susţinut că fiica ei este în pericol dacă stă cu ea în spatele gratiilor, acolo unde ea este în arest până se soluţionează dosarul de extrădare”, se arată într-un document, relatează România TV.

Medicul a fost întrebat de către judecător „Unde trebuie să stea un copil care are probleme de sănătate?”, iar răspunsul primit a fost „Trebuie să stea acasă cu mama lui”. Magistratul nu a fost însă de aceeasşi părere, spunând că dacă un bebeluş are probleme medicale ar trebui să se afle într-un spital.