Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, şi-a schimbat punctul de vedere în privinţa extrădării clientei sale după arestarea preventivă a acesteia. Dacă până acum Veronel Rădulescu era sigur că Elena Udrea nu poate fi extrădată, decizia arestării preventive l-a făcut să îşi schimbe percepţia.

„Instanţa s-a pronunţat pe arestarea preventivă pentru două luni. Faţă de informaţiile pe care le deţineam până în seara asta, punctul meu de vedere era că şansele de extrădare sunt foarte reduse, dar am văzut că lucrurile se schimbă într-un anume fel. Nu ştiu de ce. Impedimentul cel mai important pentru extrădare era copilul din punctul meu de vedere. Am auzit însă un punct de vedere de la Interpol conform căruia nu ar fi un impediment copilul la extrădare şi că ar fi fost un impediment major dacă tatăl ar fi fost costarican.

Sunt însă şi alte impedimente, printre ele aş aminti o discuţie care a mai fost făcută publică cu privire la statutul de refugiat acordat pentru un an. Probabil că în perioada următoare autorităţile se vor pronunţa şi pe cererea de obţinere a statutului de refugiat permanent, aici poate interveni o necunoscută.

Citeste si :  Incredibil! Elena Udrea de mana cu iubitul ei. Prima aparitie publica de la intoarcerea din Costa Rica

Eu îmi doresc ca Elena Udrea să ajungă în ţară şi ea şi-ar dori, dar mi-aş dori ca toate aceste afaceri judiciare să fie soluţionate corect. Şi ea şi-ar dori să îşi crească copilul în ţară”, a declarat avocatul Veronel Rădulescu intr-o emisiune tv.

Veronel Rădulescu susţinea după ce Elena Udrea a născut că şansele ca fostul ministru să fie extrădată sunt din acel moment 0.

„Nu există nicio şansă să fie extrădată, pentru că fetiţa va primi cetăţenie costaricană, iar statul Costa Rica protejează copiii şi nu permite separarea fetiţei de mamă. Noi, avocaţii, vom continua demersurile şi sperăm să obţinem o soluţie de anulare a acestei decizii abuzive”, declara avocatul Elenei Udrea după ce fostul ministru al Turismului a născut.

Nici reţinerea în stradă a Elenei Udrea nu l-a făcut pe Veronel Rădulescu să îşi schimbe opinia în privinţa extrădării, însă iată că arestarea preventivă l-a făcut să fie mai rezervat. „Probabil vor fi urmate procedurile prevăzute de legea din Costa Rica, dar ele nu pot fi mult diferite de procedurile care au fost în Serbia în cazul Sebi Ghiţă”, spunea Veronel Rădulescu după reţinerea Elenei Udrea.

Citeste si :  Elena Udrea a facut anuntul! E oficial: ce se intampla in luna septembrie
Loading...