Aurel Moldovan, avocatul familiei Alexandrei Măceșanu, a declarat, duminică, pentru Libertatea că atât el, cât și părinții fetei nu cred că scrisoarea adresată acestora din urmă de Gheorghe Dincă îi aparține, de fapt, acestuia.

”Mie nu îmi vine să cred că a scris-o Dincă. Nici părinții Alexandrei nu cred în veridicitatea ei. Vă dau două argumente: din ce-am văzut eu în alte documente scrise de Dincă, acesta are un altfel de scris, aplecat spre stânga.

Iar în timpul audierilor la care am fost și eu de față Dincă nu a folosit niciodată un astfel de vocabular”, a declarat, Aurel Moldovan.

”O putea scrie oricine, orice nebun”

Întrebat despre cine ar fi putut să o scrie în realitate, Aurel Moldovan a replicat: ”O putea scrie oricine, orice nebun în numele lui Dincă. Sincer, ni se pare o bătaie de joc la adresa unor oameni greu încercați. Un fel de cuțit răsucit în rana unei familii care suferă de luni de zile”.

Avocatul familiei Alexandrei Măceșanu a precizat că ”în timpul procesului voi solicita realizarea unei expertize grafologice, ca să vedem dacă chiar a scris-o Dincă”.

Avocatul familiei Măceșanu nu crede în autenticitatea scrisorii lui Dincă: ”Mi se pare o bătaie de joc!” FOTO: Facebook/Aurel Moldovan

A fost primită în plic

Aurel Moldovan a explicat și motivul pentru care scrisoarea a fost făcută publică de Alexandru Cumpănașu, care a citit-o pe contul personal de Facebook, deși semnatarul i-a rugat pe părinții Alexandrei Măceșanu să nu facă asta.

”Alexandru Cumpănașu este membru al familiei și reprezentantul ei. Aceasta a fost decizia lor. Doar nu ne-om apuca acum să ținem cont de dorința unui infractor?!”, a afirmat avocatul.

Rugat să ofere mai multe detalii despre modul în care le-a parvenit scrisoarea părinților Alexandrei Măceșanu, Aurel  Moldovan a spus doar că ”scrisoarea a fost primită în plic și este datată 14 ianuarie 2020,, dar nu știu mai multe: dacă a venit prin poștă sau dacă le-a fost înmânată de o persoană, ce scria pe plic și ce ștampilă avea”.

Scrisoarea pe care Dincă ar fi datat-o „14 ianuarie” a fost citită de Alexandru Cumpănaşu într-o transmisie live, pe pagina sa de facebook.

”Vă rog să aveţi încredere în anchetatori, pentru că Dânşii au destule probe în legătură cu Alexandra, nu este aşa cum susţin aceşti sceleraţi, că mă ajută pe mine să scap nepedepsit Organele de cercetare, eu vă spun că eu sunt criminalul ce am omorât-o pe Alexandra, îmi asum această crimă. Dumnezeu să o aibă în grijă pe Alexandra”, preciza, printre altele, scrisoarea atribuită lui Dincă.

Loading...