Aylin Cadîr, mărturisiri sfâşietoare după patru sarcini pierdute: „Şi acum când vorbesc e încă dureros”

0
1270
Aylin Cadir

A devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu doar câteva luni, însă înainte de a-i aduce pe lume pe cei doi băieţi, Aylin Cadîr a trecut prin momente dificile.

Acum are o familie fericită şi se bucură din plin de momentele petrecute alături de soţul ei, avocatul Traian Paicu şi de cei doi băieţei Pavel şi Amza, însă pentru a deveni mamă a fost nevoită să parcurgă un drum tare greu, întrucât a pierdut patru sarcini.

„Eu la nuntă îmi închipuiam că o să am o fetiţă şi un băiat, dar mi-au ieşit doi băieţi. Asta e. Dacă o fi să fie, dar în principiu mă opresc aici. Dacă aş avea garanţia că ar ieşi o fetiţă, poate aş face un efort. Dar nu există această garanţie. Noi am încercat să facem copii demult, nu ne ieşea. Am avut patru sarcini oprite în evoluţie şi nu a fost plăcut. Şi acum când vorbesc e încă dureros. La prima sarcină oprită, a fost o mini tragedie la noi în familie. Toţi eram super bucuroşi, dădusem telefoane la părinţi, la naşi şi era o bucurie generală care s-a terminat foarte brusc la 10 săptămâni. Nu ştiam că este o situaţie generală, că multe femei au trecut prin asta. Cred că corpul pur şi simplu se pregătea să primească treaba asta care nu e un lucru simplu de dus”, a povestit aceasta în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si :  Petre Roman și Silvia Chifiriuc au aniversat 10 ani de la căsătorie: „Mulțumesc că ai apărut în viața mea”