Băgat în transă de un călugăr tibetan, Răzvan Ciobanu se visa bogat. Întâmplare ireală cu designerul, la supermaket

0
663
Ciobanu1 42304400

Vica Blochina, cea mai bună prietenă a lui Răzvan Ciobanu, a dezvăluit că designerul s-a întâlnit înainte de Paște cu un călugăr tibetan, care l-a băgat în transă.

Răzvan Ciobanu era disperat pentru că avea mari probleme cu banii. Vica Blochina spune că după întâlnirea cu acel călugăr, designerul credea că s-a îmbogăţit. „Mă sună sâmbătă dimineață și îmi spune: „Victoria, uite ce am pățit. Mi-a trimis un prieten un călugăr din Tibet, care când a intrat la mine în casă a zis că mă ajută. Când a intrat la mine în casă pe mine m-a bufnit plânsul. M-a luat de mană și m-a întins pe canapea. Mi-a făcut o incantație, o rugăciune şi am adormit”.

A fost într-o transă de marți pană sâmbătă. El nu a vrut să mai vorbească foarte mult despre asta. La opt dimineață m-a sunat și mi-a zis: am crezut că sunt plin de bani, m-am dus la supermarket a două zi, mi-am umplut coșul și aveam fix 2 lei la mine”.

În momentul ăla, că o fi fost călugărul sau nu, ceva, un declic s-a întâmplat în viața lui. Când a plecat călugărul ăsta i-a spus că nu o să mai aibă nevoie de el de acum încolo, că el este bine. A fost foarte afectat de această poveste și nu prea a vrut să mai vorbească despre asta”, a declarat Vica Blochina.