Băiat de 13 ani, desfigurat în bătaie de tatăl lui, un chirurg renumit! Copilul i-a trimis mamei fotografii în care apare cu ochii umflați

0
497
Blagoe

Un băiat de doar 13 ani a fost desfigurat în bătaie. Autorul agresiunii a fost chiar tatăl lui, Radu Blagoe, un medic chirurg renumit și foarte respectat, care lucrează la un spital din Timișoara.

Se pare că scandalul dintre băiat și tatăl lui a pornit de la notele mici pe care copilul le luase la școală. În pus, bănuia că minorul furase și bani de acasă. Bărbatul și-a ieșit din fire și i-a aplicat fiului său o corecție fizică ce l-a băgat în spital.Plin de vânătăi, băiatul a contacat-o pe mama lui care este stabilită în străinătate.

“Ajută-mă, mama! Spune-i lui bunu… repede… te rog… să sune la 112… să vină Poliția… te roooog… pe mine mă dor coastele de nu mai pot… mă doare când respir!”, a fost mesajul de ajutor trimis, de băiat, pe Facebook. El i-a trimis mamei lui și câteva fotografii în care avea ochii umflați din cauza loviturilor,

Mama copilului a anunțat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, iar aceștia au descis că băiatul trebuie transportat la spital, unde a rămas internat trei zile. Mama copilului s-a întors de urgență în România.