Băiat umilit de alți copii în Neamț. A fost pus în genunchi să se roage și apoi a fost aruncat într-un șanț / VIDEO

0
1105
Baiat Umilit De Alti Copii In Savinesti Neamt

Un băiat de aproape 10 ani a fost umilit și bătut de alți copii pe o stradă din localitatea Săvinești din județul Neamț.

Scena a fost filmată, iar imaginile au fost publicate pe rețelele de socializare. Filmarea a fost văzută și de reprezentanții Direcției Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Neamţ care au demarat o anchetă în acest caz.

În imagini se vede cum minorul este forțat să stea în genunchi și pus să se roage. Apoi, a fost obligat să pupe mâna agresorului care îl împinge și trântește la pământ.

Vă avertizăm! Urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

Se întamplă în România

Făra Cuvinte!Video Vali TofanComuna Săvineşti, Neamț

Publicată de Vdtonline.com pe Marţi, 5 februarie 2019

Potrivit observator.tv, reprezentanții DGASPC Neamț au sesizat Poliția.

„Considerăm că ceea ce se prezintă în aceste imagini reprezintă un abuz asupra unui copil, motiv pentru care specialiştii din cadrul Serviciului pentru Copilul Maltratat au demarat procedurile legale, în conformitate cu atribuţiile ce le revin, pentru a putea interveni în soluţionarea situaţiei menţionate mai sus. Colegii vor colabora cu reprezentanţii Primăriei Săvineşti, precum şi cu Poliţia, în vederea identificării minorilor şi a familiilor acestora şi, în funcţie de datele care vor reieşi din verificările specifice, vor fi luate măsurile care se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Neamţ, Magda Vasilache, conform sursei citate.