Luptătoarea braziliană de MMA Joyce Vieira realiza o ședință foto pentru costume de baie pe o plajă din Rio e Janeiro când a observat că un bărbat s-a oprit în apropiere și se masturba în apropiere.

Tânăra e 27 de ani, expertă în arte marțiale, a povestit că în timpul ședinței foto l-a văzut pe bărbat cum s-a oprit și a început să se masturbeze.

„Când m-am uitat la el era cu pantalonii în vine, în picioare, pe un drum pe care oameni, inclusiv copii, trec tot timpul”, a declarat Vieira, pentru presa locală.

Tânăra a povestit că bărbatul îşi descoperise penisul, „vizibil erect”, în timp ce „gemea şi făcea gesturi nepotrivite”, iar atunci când a strigat la el, a refuzat s se oprească. „De obicei, oamenii care sunt prinşi facând acest lucru întotdeauna neagă. Dar el, nu, a continuat, intrând într-o stare de extaz”, a spus luptătoarea.

Revoltată, tânăra s-a dus la el și l-a lovit atât de tare cu piciorul încât a rămas cu vânătăi pe tibie.

Bărbatul a ripostat și a lovit-o la rândul său. „Lovitura lui m-a enervat şi mai tare. Îmi venea să-l omor”, a spus ea.

După ce a fost bătut bine de tânără, bărbatul de 26 a fost arestat de poliție, dar s-a apărat spunând că urina în momentul în care a fost atacat de luptătoarea MMA. Între timp, el a fost eliberat.

„Mă simt neputincioasă. Mai locuim şi în acelaşi oraş. Cine ştie, poate ne nimerim în acelaşi loc…Am primit o mulţime de mesaje de la femei care au spus că (în situaţii similare) nu au depus plângere, deoarece ştiu că suspecţii sunt eliberaţi. Cred că pedeapsa pentru aceste cazuri ar trebui să fie mai severă”, a declarat Vieira.

Loading...