Bărbat prins în fapt în timp ce viola o fetiță într-un restaurant!

0
1327
Barbat Prins In Fapt In Timp Ce Viola O Fetita Intr Un Restaurant

Bărbat prins în fapt în timp ce viola o fetiță într-un restaurant!

Un tânăr în vârstă de 22 ani este acuzat că a violat o fetiță în vârstă de numai 7 ani, după ce a urmărit-o într-o toaletă a unui restaurant și a atacat-o.

Nicholas Ninow din Pretoria, Africa de Sud, a fost la un pas de a fi linșat de către mulțimea furioasă, după ce a recunoscut ce a făcut.

Tânărul în vârstă de 22 de ani a urmărit-o pe fetiță în toaleta unui restaurant, după ce a urmărit-o într-un spațiu destinat copiilor. Micuța rănită a fost găsită în toaletă cu atacatorul, după ce mama ei și-a dat seama că lipsește. Alături de ea, violatorul era plin de sânge, iar femeia a început să țipe, așa că mulți oameni s-au apropiat de urgență și l-au înconjurat.

Ce spun martorii la întâmplarea halucinantă

Întâmplarea terifiantă a avut loc în luna septembrie a anului trecut, însă procesul lui a început abia acum.

Imaginile cu el rănit au apărut în media. Bărbatul complet gol este surprins când încearcă să se acopere, în timp ce mulțimea furioasă se apropie de el.

Ninow a pledat vinovat în fața acuzațiilor formulate împotriva sa. Asta după ce procurorul de stat Dorah Ngobeni a citit fișa de acuzație în fața instanței. Un martorul a dezvăluit că Ninow a încercat să îi atace cu o centură.