George Chirilă a ajuns cunoscut de o ţară întreagă după ce povestea lui a apărut în toată presa. Bărbatul a stârnit numeroase controverse privind viaţa lui privată şi decizia de a se iubi cu două surori, alături de care are şi copii.

„Chipul este întimpărirea fiinţei. Faptul că te bărbiereşti e un fel de mască. Am cunoscut o fată de 13 ani care mi-a deschis mintea. (…) Pentru noi 1 Decembrie înseamnă o perioadă. La mine începe pe 24 noiembrie, pentru că s-a născut Petru, acasă, fără certificat de naştere. Noi marcam acest eveniment prin plantarea unui arbore, un nuc. Căldură e în om, în momentul în care o găseşti în tine, niciodată nu-ţi va mai fi frig. La fiecare şapte zile, noi mâncăm cum se va mânca pe viitor, cât mai sănatos”, a povestit George Chirilă, potrivit canca.ro.

Cele două soţii-surori se înţeleg bine, dar doar una este şefa. Mariana a recunoscut că ea este cea care conduce casa, iar cealaltă soţie nu are nimic împotrivă.

Citeste si  Trecerea la ora de iarna ne afecteaza pe TOTI! Medicii trag un semnal de alarma: Ce problemele de sanatate ne asteapta

„Îmi place să ţin frâiele. Eu ţin legătura între ei. Nicoleta e o femeie tare bună”, a spus Mariana.

„Cineva ar trebui să fie şi şeful în casă pentru că altfel e dezastru”, a mărturisit Nicoleta.