Bebelușul aruncat de mamă în latrina din fundul curții a murit la spital! Femeia nu și-a recunoscut fapta

0
503
Bebelu Ul Aruncat De Mam N Latrina Din Fundul Cur Ii A Murit La Spital Femeia Nu I A Recunoscut Fapta
Bebelușul aruncat de mamă în latrina din fundul curții a murit la spital! Femeia nu și-a recunoscut fapta

Bebelușul care a fost aruncat în latrină de propria mama a murit azi noapte la Spitalul de Pediatrie din Galați. Băiețelul, care cântărea 4 kilograme la naștere, nu a putut fi salvat de medici, după ce a stat, nu se știe cât încă, în latrină.

„În acest moment se schimbă încadrarea juridică a faptei din vătămare în uciderea nou născutului săvârșită de către mamă. De asemenea, a fost dispusă o expertiză psihiatrică pentru a se stabili dacă la momentul comiterii faptei mama se afla sub tulburare psihică provocată de naștere. În funcție de rezultatul expertizei se va stabili dacă încadrarea se schimbă în omor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, comisar șef Gabriela Costin.

Surse din rândul anchetatorilor susțin că femeia de 33 de ani din localitatea gălățeană Băleni a fost deja audiată, dar nu își recunoaște fapta, ea declarând că a mers la WC-ul din curte și a născut fără să-și dea seama.

Între timp, mama a fost transferată de la spitalul din Tg. Bujor la Spitalul de Urgență Galați.

Cazul șocant s-a produs în Duminica Floriilor, în județul Galați. Femeia, care a dat naştere la nu mai puţin de zece copii, şi-a adus pe lume al 11-lea prunc într-un WC rudimentar, în curtea socrilor ei. Copilul a fost scos de pompieri din hazna după ce proprietarul gospodăriei a sunat la 112 și a anunțat că aude plânsetele unui copil din WC-ul aflat în fundul curții.

La faţa locului, pompierii au găsit-o pe mamă leşinată în curtea casei şi pe bebeluş în fosa WC-ului acoperit cu o placă grea de beton.

Femeia de 33 de ani este suspectată că l-a aruncat premeditat în fosă, în condiţiile în care toţi cei nouă copii pe care îi mai are în viaţă sunt în grija statului. Un al zecelea copil al femeii a murit într-un incendiu.