Bia de la puterea dragostei
Bia de la puterea dragostei

Bia a fost una dintre cele mai controversate concurente de la „Puterea dragostei„, din al doilea sezon. Bia de la „Puterea dragostei” a facut furori printre baieti, inca de cand a pasit in „casa iubirii”.

Cu atitudinea sa senzuală, dar mai ales cu trupul ei impecabil, frumoasa Bia a pus ochii pe Bogdan Mocanu si parea hotărâtă sa nu se lase pană nu il va cuceri.

Pentru că a mai fost dezamăgit de femei chiar în casa iubirii, Mocanu i-a dat de inteles ca se lasa greu de data aceasta si nu mai se mai arunca intr-o noua relatie fara sa fie sigur ca acest lucru merita cu adevarat. Dupa despartirea de Mocanu, Bia a incercat sa se apropie de Iulian, care o curtase la inceput, insa nu au reusit sa formeze un cuplu.

Chiar daca a lipsit o scurta perioada din emisiune, Bia nu a renuntat la visul ei de a-si intalni marea iubire in cadrul show-ului si a revenit mai ambitioasa ca oricand. Insa revenirea ei nu a fost una de bun augur deoarece la scurt timp a fost implicata in mari conflicte cu Livian si Bianca.

Bia a intrat intr-un conflict aprig cu Livian si Bianca, insa totul avea sa se rasfranga asupra sa, deoarece tanara a cedat nervos la un moment dat si a reactionat extrem de agresiv, distrugand o toaleta.

Se pare ca toate aceste evenimente neplacute au afectat-o enorm pe Bia si a decis sa se retraga din emisiune. Desi s-a retras temporar din casa „Puterea dragostei” pentru a se trata, si a se indeparta o perioada de tot ceea ce a suferit in ultima vreme, se pare ca Bia a gasit cele mai bune remedii pentru a-si reincarca bateriile.

De curand, Bia le-a demonstrat tuturor ca se simte perfect si este extrem de fericita, doarece si-a gasit marea iubire. Iata cat de bine se potriveste cu noul ei iubit: