Bia, primul MESAJ dupa ce s-a COMBINAT cu Fizz: ”Sunt fericita…”

0
681
Bia Mesajjj Crop 1573028286

Bia a fost una dintre cele mai controversate concurente de la ”Puterea dragostei” sezonul 2.

Fizz și Bia

Aceasta a avut parte de multe conflicte in emisiune, iar in cele din urma s-a hotarat sa ia o pauza. Frumoasa bruneta pare ca si-a gasit fericirea in bratele lui Fizz, fostul sau coleg de emisiune. Fizz și Bia s-au filmat în jacuzzi, iar ceea ce au discutat și ce s-a comentat pe Facebook dă de înțeles că ar forma un cuplu.

„Regele Showbiz-ului”, așa cum este supranumit Fizz, nu s-a sfiit să îi pună mâna pe picior Biei. Totodată, un comentariu la clipul video dă de înțeles că cei doi ar putea fi împreună.

„Să vadă cum trăiești tu și ce femei ai, ăia din emisiune”, a comentat cineva, Fizz dând like comentariului. Rămâne de văzut dacă proaspătul cuplu Bia-Fizz este doar unul profesional sau și… personal, având în vedere atingerile lui Fizz.

La scurt timp dupa, Bia a postat un mesaj pe o retea de socializare. Aceasta a scris scurt si la obiect: ”Eu sunt fericita! Voi?

Fizz a părăsit emisiunea după o Gală cu scandal

Fizz a părăsit definitiv casa „Puterea dragostei” după o gală în care Jador, None și Andy și-au adus acuzații grave.

Am primit o educație aleasă de la părinții mei și, pentru că am un caracter frumos, nu voi vorbi niciodată urât despre foștii mei colegi de la Puterea Dragostei. A fost o experiență frumoasă pentru mine, de care îmi voi aduce aminte întotdeauna cu drag. Vă mulțumesc că m-ați votat și că ați fost alături de mine. Vă iubeste fizzomanul vostru”, a scris Fizz pe contul lui de Instagram.