Bianca a CHELIT? Cum arata parul ei in realitate! Imaginea SOCANTA care i-a ingrozit pe fani!

0
280
Bianca A Chelit Crop 1573215300

Imagini incredibile cu Bianca, una dintre cele mai iubite concurente din casa ”Puterea dragostei”.

Bianca de la Puterea Dragostei

Pe grupurile de sustinere a emisiunii a aparut o fotografie care i-a ingrijorat pe fani. Aceasta are in mijlocul capului un mare gol. Cel mai probabil, din cauza extensiilor purtate, parul Biancai nu este foarte des.

Iata imaginea care i-a alertat pe fanii frumoasei brunete:

Bianca si Livian formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din casa ”Puterea dragostei”.

Bianca si Livian de la ”Puterea dragostei”

Cei doi nu contenesc sa isi arate unul altuia cat de mult se iubesc. Livian i-a lasat Biancai un mesaj foarte frumos pe o retea de socializare, iar fanii au fost impresionati: 

”Iubita mea… ai stil, inteligenta, frumusete si cel mai minunat iubit! Esti femeia perfecta”, i-a scris Livian. Fanii l-au admirat imediat pe acesta pentru modul in care vorbeste cu iubita lui.

Bianca de la Puterea Dragostei si-a vazut visul cu ochii!

Bruneta a petrecut mult timp in casa dragostei si au fost multe momente in care s-ar fi crezut ca nu-si va gasi perechea sau ca interesele ei in emisiune sunt altele decat acelea de a face pereche cu vreun baiat.

Citeste si :  Ministrul Economiei a făcut anunțul așteptat de toți românii. Când se redeschid mall-urile

Dar iata ca toate se intampla la vremea lor, chiar si pentru Bianca. Dupa ce a incheiat primul sezon castigatoare, intoarsa in casa Puterea Dragostei, bruneta si-a gasit locul in bratele lui Livian. Nu toata lumea a crezut in relatia lor, chiar si Bianca s-a indoit uneori de faptul ca Livian este baiatul potrivit pentru ea.

Lucrurile nu au mers chiar usor pentru cei doi, dar, cu trecerea timpului, cu maturizarea relatiei, se vede clar ca cei doi chiar se potrivesc si se completeaza reciproc. O relatie amoroasa nu se poate truca, nici macar de cei mai experimentati concurenti. O dragoste autentica se vede, iar cei doi sunt din ce in ce mai convingatori.