Bianca de la „Puterea dragostei”, imagini desprinse din filmele pentru adulți! Și pe Livian îl vor lăsa mască! Foto interzis minorilor

0
1435

Imagini fierbinți cu Bianca au apărut pe internet! Bianca a vorbit ea însăși despre fotografiile respective! Foto interzis minorilor!!!

Imaginile cu Bianca și banana au apărut pe internet, iar Bianca a vorbit despre ele.

Bianca de la „Puterea dragostei”

”Nu mă interesează părerea voastră despre acele poze care au apărut, cu banana. Nu mi s-a părut nimic exagerat.  Era o discuție între mine și fostul meu iubit, era un apel cu cameră și nu mă așteptam ca el să facă screen la poze. Nu trebuie să dau explicații nimănui”, a spus Bianca despre pozele controversate cu banana.

Bianca de la „Puterea dragostei”

Bianca de la „Puterea dragostei„, schimbare RADICALĂ de look! 

Bianca de la „Puterea dragostei” a apărut pe rețelele de socializare complet diferită față de cum o știa toată lumea.

Cel mai probabil fotografia este mai veche, însă acum a apărut pe rețelele de socializare. Bianca apare cu părul argintiu.

„O votăm până la sfârșitul emisiunii pe Bianca Comănici. Meriți fată dragă toate voturile noastre. Vot Bianca!!!”, a scris una dintre numeroasele fane ale Biancăi Comănici.

ianca a câștigat primul sezon „Puterea dragostei” și este la fel de îndrăgită de către fani și în al doilea sezon. Recent, Bianca a primit o binemeritată pauză de o săptămână, urmând să se întoarcă în casa „Puterea dragostei”.

„Livian și Bianca s-au despărțit”! Anunțul fals care a apărut pe internet

„Livian și Bianca s-au despărțit”, a fost anunțul care i-a șocat pe numeroșii fani ai celor doi. Mai ales câștigătoarea primului sezon „Puterea dragostei” are numeroși fani.

Livian și Bianca NU s-au despărțit! Ea a plecat într-o pauză binemeritată de o săptămână și se va întoarce în emisiune. Plecarea Biancăi i-a făcut pe unii să creadă că ea s-a și despărțit de Livian, însă nu este cazul.

„Livian și Bianca s-au despărțit”, a fost un anunț fals care a circulat pe internet. Mai mulți fani s-au arătat revoltați fiindcă totul ar fi plecat chiar de la presupuși fani ai Biancăi.

„Livian si Bianca s-au despartit!….Asta citim aproape in fiecare saptamana….ba ca a lasat-o din cauza tatalui, ba ea il place pe None….ba ca vezi Doamne nu au mai postat o poza impreuna de 12 h….ba ca a purat o discutie civilizata cu o fata noua.

Cum asa ceva? Voi cei care va laudati ca sunteti sustinatorii lor si ca voi credeti in iubirea lor, acum cand ei chiar au nevoie sa fie mai sustinuti ca niciodata