Bianca de la ”Puterea Dragostei”, mărturisiri fierbinți despre Iancu Sterp: ”Orice femeie și-ar dori un bărbat ca el” | EXCLUSIV

0
2190
901cd826 9252 4212 Ba2b 166b07ad61d3

Bianca de la ”Puterea Dragostei” a recunoscut că, acum, spre finalul emisiunii, simte cu adevărat fiorii dragostei. Iar cel pe care a pus ochii este Iancu Sterp, un concurent intrat de puțin timp în show-ul ”Puterea Dragostei”.

Bianca de la ”Puterea Dragostei” este, cu siguranță, una dintre cele mai controversate, dar și mai simpatizate, concurente din emisiunea prezentată de Andreea Mantea la Kanal D, ea reușind, totodată, să câștige mai toate premiile săptămânale în bani oferite de producători, în baza votului publicului.

Cu toate acestea, ea nu s-a prea implicat în relațiile de amor din casa ”Puterea Dragostei”, dar, de fapt, motivul fiind unul cu totul și cu totul altul decât se credea. De fapt, recunoaște Bianca de la ”Puterea Dragostei” ea este de mai bine de o lună amorezată lulea de Iancu Sterp. ”După aproape opt luni în casa ”Puterea Dragostei”, în care am cunoscut mulți băieți, am întâlnit, în sfârșit, un bărbat. Lumea nu știe exact ce este între noi… nici măcar eu nu știu, dar este omul pe care nu pot sta supărată nici măcar o zi. Ascund multe lucruri și sunt tăcută nu pentru că sufăr în tăcere, ci pentru că sunt îndrăgostită și asta mă face fericită”, a spus, în exclusivitate, Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mult decât atât, recunoaște Bianca de la ”Puterea Dragostei”, sentimentele ei sunt din ce în ce mai intense, pe zi ce trece. ”Chiar dacă nu-l țin de mână, îl privesc din exterior și mă îndrăgostesc pe zi ce trece de el ca și om. Am o lună și jumătate de când mă gândesc la acest om. Nu am atenția lui așa cum mi-aș dori, dar mă bucur de momentele în care îl văd în casă. Iancu are un rafinament pe care rar îl întâlnești în ziua de astăzi. El este delicat și când vorbește despre o zi oarecare. Cred că orice femeie și-ar dori un bărbat ca el, ca Iancu. Eu nu am mai auzit un bărbat să vorbească așa cum o face el despre iubire. Nu știu dacă între noi doi va fi vreodată ceva, dar este un om special pentru mine care va rămâne mereu undeva acolo în sufletul meu și care are o educație aleasă și pe aceasta cale felicit familia Sterp”, ne-a mai spus Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

În altă ordine de idei, Bianca de la ”Puterea Dragostei” nu se teme de reacția Roxanei, fosta iubită a lui Iancu din show-ul moderat de Andreea Mantea. ”Ei nu mai sunt împreună… Eu și Iancu am tot comunicat în această perioadă, deci..”, ne-a spus Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

Bianca de la ”Puterea Dragostei” a fost cuplată cu Alex, dar l-a părăsit imediat

Bianca, una dintre cele mai iubite concurente de la ”Puterea Dragostei ” a format un cuplu, timp de ceva mai mult de o săptămână, cu Alex, despărțirea lor fiind provocată însă de eliminarea tânărului din competiție. ”După ce a ieșit Alex, am mai stat de vorbă cu el. Și, atunci am fost, cu adevărat, surprinsă la modul cel mai neplăcut cu putință. Adică, din 40 de minute, el mi-a vorbit doar de emisiune, iar 10 minute a tăcut. Nu a avut intenția să facă măcar un gest cât de cât romantic, să îmi arate că îi e greu să plece de lângă mine. M-a deranjat foarte tare”, a spus, în exclusivitate, Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mult decât atât, ne-a mai dezvăluit concurenta emisiunii moderate de Andreea Mantea, a fost dezamăgită și în momentul în care au vorbit, apoi, la telefon. ”I-am spus că am impresia că el, de fapt, nu ține la mine. Mi-a spus că, dacă eu am impresia asta, așa este și că mă sună el. Normal că nu mai vreau să aud de el, normal că am acum, din nou, impresia că a profitat de popularitatea pe care o am eu datorită emisiunii”, a mai spus, la acea vreme, Bianca de la ”Puterea Dragostei”.