Bianca de la ”Puterea Dragostei” și Livian au o relație cât se poate de frumoasă și pentru că, de cele mai multe ori, sunt deschiși unul cu celălalt și evită să se mintă.

Acesta a și fost, de altfel, motivul pentru care, de curând, Bianca de la ”Puterea Dragostei” s-a supărat pe Livian, mai ales că l-a prins cu minciuna.

”Simt că mă minte Livian”, ne-a spus Bianca de la ”Puterea Dragostei”. Și, chiar dacă inițial s-a supărat, și-a dat sama că minciuna lui Livian nu a fost una de natură să le afecteze relația, acesta dorindu-și să îi facă o surpriză ”Vulpiței” Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

”Mi-a spus că a pierdut avionul la întoarcerea în Turcia, că nu l-a mai prins și că vine în altă zi înapoi la Istanbul. Normal că m-am supărat, mai ales că îmi era dor de el. Dar, când am început să îi scriu, nu îi mai intrau mesajele de la mine, semn că avea telefonul închis.

Și, culmea, îl avea închis fix în timpul în care ar fi trebuit să fie în avion. Atunci m-am prins că mă minte, că de fapt vrea să îmi facă o surpriză și mi-a trecut, în mare, supărarea. Mi-am dat seama că, de fapt, nu e o minciună, este ceva care să mă facă să mă bucur eu mai mult, că vrea să mă surprindăp, așa că… îl voi pedepsi altfel”, ne-a mai spus Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

Citeste si :  Bianca de la Puterea Dragostei, imagini din afara camerelor de filmat! Cum arată nemachiată și fără extensii - IATĂ de ce spune None că e de nerecunoscut!

Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” stabilesc deja  numele copilului

Așa cum se întâmplă în orice cuplu care își dorește copii, inevitabil se ajunge la discuția despre nume, iar armonia dintre Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” se spulberă imediat. ”Aș fi nebună să accept ideile pe care le are Livian. Bine, eu încă sper că glumește cu numele pe care vrea să îl dea copilului nostru dacă va fi băiat. Adică, vrea să îl numească Aifam.

Aifam Nelson Pop, ca să fie deja din generație în generație numele. Cu Nelson Pop nu am nicio problemă, ar fi culmea, dar cum să îi spui copilului Aifam, adică Mafia, dar scris invers?”, ne-a dezvăluit, râzând, Bianca de la ”Puterea Dragostei” despre planurile cu Livian.

Livian de la ”Puterea Dragostei”: ”Tata testează reacțiile Biancăi”

Livian de la ”Puterea Dragostei” a făcut o serie de precizări incredibile, dovedind că o iubește la nebunie pe Bianca. ”Pe primul loc pentru mine este fericirea Biancăi, în sufletul și în ochii mei. (…) Mie îmi aduce o enormă bucurie pentru că noi demonstrăm puterea dragostei.

Citeste si :  Andy de la "Puterea dragostei" și-a scos mașina la vânzare! Cum arată super-bolidul

Toată lumea împotriva noastră… dar demonstrăm puterea dragostei. Arătăm că suntem ceea ce au văzut susținătorii noștri în noi. Nu ne dezamăgim pe noi, iar acest fapt îmi aduce o enormă bucurie.

Într-adevăr, reacțiile tatălui meu sunt reacțiile lui… Le respect, îi respect gândirea, el o face într-un mod mai direct, mai sincer, probabil și urmărește ceva, probabil vrea să testeze reacțiile Biancăi, chiar dacă teste alea sunt brutale și am încredere că știe ce face și că știe ce e mai bine decât mine. El e tata și nu îmi vrea răul, îmi vrea binele! (…) Dar o să trecem testele legate de familie, deci fiți toți alături de cel mai interesant cuplu din showbiz.

Iar dacă toată planeta ar fi împotrivă, chestia asta ar fi doar combustibil care ne alimentează relația. Sunt fericit că am dat de ea!”, a spus Livian de la ”Puterea Dragostei”.

”Nu o să fiu pus în situația să aleg între părinți și Bianca pentru că Lupul împacă și capra, și varza, dar lumea se va lămuri că ea e ceea ce trebuie și că este așa cum o văd eu, adică femeia perfectă, soție, mamă, prietenă, amantă, Bianca e tot! (…) Tata mă iubește, eu îl iubesc, dar vreau să înțeleagă că dacă dau cu capul, vreau să dau cu capul eu!”, a mai explicat Livian de la ”Puterea Dragostei”, optimist când vine vorba de viitorul relației cu Bianca.

Citeste si :  Andra de la ''Puterea dragostei'' este o bomba sexy, dar uite cat de bine arata SORA ei! Seamana?
Loading...