Bianca Drăgușanu l-a făcut praf pe Alex Bodi! Ce aluzie străvezie a făcut cu privire la relația lor! E clar, l-a și uitat

0
814
Bianca
Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a depus actele pentru divorțul de Alex Bodi la mai puțin de trei luni după cununia civilă, despărțirea lor provocând un adevărat șoc în lumea mondenă, mai ales că au apărut discuții despre presupuse agresiuni ale bărbatului asupra frumoasei blonde.

De-a lungul perioadei în care Bianca și Alex Bodi au format un cuplu au circulat nenumărate informații și zvonuri despre tratamentul aplicat de tânărul om de afaceri soției lui.

Astfel, susțineau unii, Bianca Drăgușanu ar fi fost bătută de partenerul de viață de mai multe ori, iar la un moment dat a ajuns chiar și la Urgențe la Spitalul Floreasca în urma unor lovituri de pe urma cărora s-a ales cu o coastă fisurată.

Dacă violențele la care ar fi fost supusă de Alex Bodi sunt încă trecute sub tăcere de Bianca Drăgușanu, urmând probabil să fie subiectul unor dezvăluiri de senzație prin presă, nu la fel se poate spune despre ”subtilitatea” blondei când vine vorba de ce reprezintă viitorul fost soț pentru ea.

Mai exact, vedeta a postat pe contul ei de socializare o ”glumă”  care spune totul despre relația pe care o mai are cu Alex Bodi. Mai exact, încercând să arate că nu este deloc afectată de ce s-a petrecut între ea și Alex Bodi, ba chiar mai mult, că l-a și uitat deja, Bianca Drăgușanu a făcut o glumă pe care, mai mult, a și întărit-o cu afirmația ”Este amuzant pentru că este perfect adevărat”. 

Astfel, Bianca Drăgușanu a postat un citat: ”Când ești la cumpărături, iar soțul te întreabă dacă chiar ai nevoie de acel lucru. Chiar am nevoie de tine, Greg?”, dovedind astfel că este perfect împăcată cu divorțul de soțul ei, Alex Bodi.

Alex Bodi va deveni fostul soț al Biancăi Drăgușanu pe 2 decembrie

„Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 3 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun.

Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm.

Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul. Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi”, a declarat Alex Bodi despre relația cu Bianca Drăgușanu pentru spynews.ro.