Bianca Dragusanu1
Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și-a scos fetița, Sofia Natalia, în parcul de distracții. Fanii au fost încântați să o vadă alături de fiica ei și a lui Victor Slav.

Sofia Natalia a avut parte de o zi foarte plăcută, în parcul de distracții, unde a fost dusă de mama sa, Bianca drăgușanu.

„Happy day ???♥️ Binecuvântată”, a scris Bianca Drăgușanu în dreptul fotografiei în care apare alături de fetița sa.

Reacțiile fanilor au apărut imediat. Aceștia au fost încântați să le vadă pe mamă și fiică distrându-se împreună.

„Frumuseți mari”, „Superbe”, „Ce înăltuță fetița și frumoasă foc, seamănă cu tatăl ei, dar și mami e frumoasă trăznet”, „O imagine rar întâlnită!”, „Așa mamă, așa fată, două frumoase”, „Te moștenește în înălțime”, „Nu înțeleg de ce nu o îmbraci pe cea mică mai modern la banii pe care îi ai. O îmbraci numai înh tricou și pantaloni parcă e băiat”, „Puțin ciudat că nu o aranjezi și pe ea niciodată”, „Să salvezi pozele… nu se știe când o mai scoți în lume…”, i-au transmis internauții Biancăi Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul trecut. Deși au decis să meargă pe drumuri separate, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au grijă ca fiicei lor, Sofia Natalia, să nu-i lipsească nimic.