Bianca Dragusanu Si Alex Bodi 2

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou părinți spirituali, pentru fetița unor prieteni.

Cei doi au trăit emoții mari, în fața altarului, iar vedeta a împărtășit cu fanii ei bucuria, postând pe contul de socializare o imagine, realizată imediat după botez.

„Bucurie și binecuvântare să fim parinti spirituali pt Eva Maria. Să ne trăiești, să aduci numai bucurie în casă părinților tăi, să ne crești sănătoasa și înțeleaptă! ??❤️ #blessed #love #truelove #happy #babygirl #party”, a scris Bianca Drăgușanu în dreptul imaginii.

„Să vă trăiască finuta!!! Să fie sănătoasă și fericită alături de părinți și nașii ei frumoși!❤️? / Sa va trăiască si sa fie sănătoasă!!. Felicitări! Sa crească mare si sa fie sănătoasa!??❤️”, au scris internauții când i-au văzut pe Bianca Drăgușanu și Alex Bodi împreună, nași.

Bianca Drăgușanu a avut o relație cu Alex Bodi, însă s-a despărțit de acesta la câteva zile după Crăciun. După separarea de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi s-a întors în brațele fostei soții, femeia care i-a dăruit un copil. Despre Bianca Drăgușanu s-a spus că ar fi avut, după separarea de Alex, o relație cu Josip Heit, șeful fostului ei iubit. Însă, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu n-au putut să stea prea mult departe unul de celălalt. Cei doi s-au împăcat și recent, au fost într-o escapadă în Turcia, la Istanbul.

Loading...