Bianca l-a inselat pe Livian? El e convins ca da!

0
287

Bianca i-a marturisit Andreei Pirui ca Livian crede ca l-a inselat. Acest lucru explica raceala dintre ei din ultima perioada.

„Eram bine (…) Sa-mi zica ca nu mai vorbeste cu mine pentru o inventie de-a lui. E faza ca n-a vazut el cu ochii lui, spune din capul lui. Nici nu era acolo, facea live-ul. Sau m-a urmarit, nu stiu, i-o fi spus cineva”, a zis Bianca Andreei Pirui.

„Mi-a zis te iubesc, i-am zis te iubesc”, a marturisit Bianca, pana sa apara noile tensiuni dintre ei. „Am ramas surprinsa, nu mai imi spusese demult te iubesc”, a mai zis Bianca.

Bianca a spus adevărul despre relația cu Livian

Bianca și Livian au fost protagoniștii unor certuri aprinse în ultima perioadă, ba chiar au apărut zvonuri că el ar fi avut un comportament nepotrivit în ceea ce o privește. Acum, ea a spus tot adevărul.

Încă de la început, relația lor a fost presărată cu momente mai puțin plăcute. S-au certat și s-au împăcat de mai multe ori, iar acum, lucrurile între ei sunt în continuare complicate.

Pentru că au apărut zvonuri potrivit cărora Livian i-ar fi vorbit urât Biancăi în repetate rânduri, concurenta de la „Puterea Dragostei” a ținut să lămurească acest aspect.

Bianca a spus adevărul despre relația cu Livian

Deși nu s-au împăcat, iar între ei încă există tensiuni, Bianca i-a luat apărerea lui Livian pe instagram. Mai exact, aceasta a vrut să se știe de la ea că nu a fost niciodată jignită de Livian, ba mai mult decât atât, concurentul de la „Puterea Dragostei” a reușit să își păstreze calmul și să folosească un limbaj decent chiar și în cele mai grele momente.

„Vă rog să vă opriți din a mai inventa că Livian se comportă urât cu mine în spate sau că este împotriva mea. Ne cunoaștem de 9 luni și niciodată nu m-a jignit. Cu tot ce s-a întâmplat până acum, și-a păstrat decența și educația în cele mai critice momente. Nu-l apăr fiindcă îl iubesc, ci fiindcă este nedreptățit.”, a scris Bianca pe instagram.