Bogdan Mocanu si Andra s-au DESPARTIT! Ce se intampla cu cei doi. Iată dovada!

0
482

Bogdan Mocanu si Andra au trecut prin multe incercari, impreuna, in casa ”Puterea dragostei”.

Dovada ca Bogdan Mocanu si Andra s-au DESPARTIT!

Cei doi si-au dorit sa fie eliminati din competitie pentru a-si trai dragostea in afara emsiunii. Daca inainte de plecarea din emisiune cei doi postau mereu fotografii impreuna si erau de nedespartit, acum cei doi apar tot mai putin impreuna.

Se pare ca cei doi se afla in tari diferite in momentul de fata. Andra a plecat in Italia, iar Bogdan Mocanu se pare ca a ramas in Romania.

Nu este prima data cand ce doi stau separati. Bogdan Mocanu a mers in Germania alaturi de Cristina Pucean, dansatoarea preferata a manelistilor, in timp ce Andra ramasese acasa.

Desi nu au anuntat despartirea, fanii sunt ingrijorati de faptul ce cei doi s-ar putea sa o ia pe drumuri diferite. Iata imaginile care dovedesc ca Andra si Mocanu nu mai petrec atat de mult timp impreuna:

Bogdan Mocanu intr-o pereche de colanti MULATI

Mocanu a evitat să vorbească despre el și Andra, semn că zvonurile fanilor, potrivit cărora cei doi s-ar fi despărțit, ar putea fi adevărate. „Ți-a dat Andra papucii”, a scris cineva.

Mocanu a răspuns la tot felul de întrebări în live, mai puțin la cele legate despre Andra, în ciuda faptului că acestea erau cele mai multe.

Dupa ce fanii au crezut ca relatia celor doi s-a racit, Mocanu a fost filmat de Jador, la sala. Bogdan Mocanu purta o pereche de colanti mulati, care i-a amuzat pe fani.

Cu cine si-a petrecut Andra noaptea in timp ce Mocanu era plecat

Cei doi au iesit din emisiune pentru a-si trai povestea de dragoste in afara casei. Desi cei doi au aratat ca se iubesc si ca sunt fericiti impreuna, se pare ca lucrurile nu sunt mereu chiar atat de roz. 

Mocanu si-a pus fanii pe ganduri cu o fotografie postata pe o retea de socializare. Acesta a postat imagini de la aeroport, alaturi de textul: ”Surprize, surprize”. 

Fanii au banuit imediat ca acesta se intoarce in Turcia. Mocanu nu a dezvaluit inca destinatia, dar cel mai probabil merge la un eveniment in strainatate. Mocanu s-a lansat in muzica si a inceput sa fie prezent la tot mai multe evenimente organizate in strainatate pentru romani.

Dupa ce si-a facut bagajul si s-a pozat la aeroport, Mocanu a postat imagini alaturi de Cristina Pucean, dansatoarea preferata a manelistilor. 

Andra a postat si ea ce activitati nocturne are la ora 2 noaptea. Aceasta si-a asteptat prietena sa vina la ea, apoi cele doua le-au aratat fanilor cum se ”iubesc”