Bianca Cover

Bianca Dragusanu a fost batuta si stransa de gat de Alex Bodi, sotul ei. Totul s-a petrecut intr-o parcare

Bianca Dragusanu a fost batuta si stransa de gat de Alex Bodi, sotul ei. Totul s-a petrecut intr-o parcare

Bianca Dragusanu si Alex Bodi au surprins pe toata lumea atunci cand s-au casatorit civil, iar acum, la o luna de la marele eveniment, cand se credea ca bat clopotele de nunta, apele sunt din nou tulburi intre cei doi amorezi.Nu de mult, presa vuia despre nunta pe care cei doi o pregatesc si chiar s-au vehiculat detalii despre locatia unde va avea loc evenimentul.

Din câte știm noi, cei doi vor merge la biserică pe 22 septembrie, apoi, petrecerea se va ține la un palat select de lângă București! Dacă nu se mai întâmplă ceva între ei până atunci, și totul va merge șnur, iar zvonurile sunt reale, vom asista la cea mai importantă petrecere a anului”, au dezvăluit, pentru WOWbiz.ro, persoane din lumea mondenă! 

Citeste si :  Adevărul dureros despre relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi: "Nu e normal să trăiești în teroare!"

Bianca Dragusanu, batuta si stransa de gat de Alex Bodi

Recent, Bianca si Bodi au fost surprinsi intr-o scena deloc frumoasa si deloc amoroasa, in parcarea unui local luxos de la malul lacului Herastrau. Se pare ca Alex Bodi, sotul Biancai Dragusanu ar fi avut o iesire extrem de agresiva si ar fi lovit-o pe sotia lui, potrivit cancan.

Cei doi s-ar fi certat, iar nervii barbatului au cedat. Alex Bodi ar fi strans-o de gat pe sotia lui, Bianca Dragusanu, iar apoi a lovit-o de trei ori.

Pleacă acasă! Vin și eu să-mi iau hainele!”, a urlat Alex Bodi catre Bianca, conform aceleiasi surse.

Bianca Dragusanu, batuta si stransa de gat de sotul ei

Bianca Dragusanu ar fi parasit localul, iar Alex Bodi ar fi continuat sa petreaca alaturi de prieteni.

Loading...