Bombă la Puterea Dragostei! Andra şi Bogdan Mocanu s-au căsătorit în secret? Imaginile incredibile care aruncă totul în aer! FOTO!

0
1736
Mocanu Si Andra 1

Andra şi Bogdan Mocanu s-au căsătorit în secret? Imaginea care aruncă totul în aer!

Andra de la Puterea Dragostei, proaspăta iubită a lui Bogdan Mocanu, face notă discordantă în casa Puterea Dragostei.

Tânăra are numai haine de designer, îşi petrece vacanţele în cele mai scumpe destinaţii turistice, cum ar fi Monaco, Mykonos, Portofino sau Saint Tropez, a călătorit cu avioane private, s-a plimbat cu bolizi de lux de sute de mii de euro şi a cunoscut foarte mulţi milionari ai planetei…

Nu sunt puţini aceia care spun că Andra este o „fată de oras”, iar pozele ei îndrăzneţe de pe instagram confirmă această teorie. Şi când spunem „îndrăzneţe”, ne referim la imagini cu ea în lenjerie intimă provocatoare sau…fără.

Andra şi Bogdan Mocanu s-au căsătorit în secret? Cei doi sunt împreună de câteva săptămâni!

În urmă cu ceva timp, protagonista noastră şi-a postat o fotografie care o înfăţişa fără…chiloţi, în faţa oglinzii. Ei bine, în ciuda stilului ei libertin, Bogdan Mocanu îşi doreşte o relaţie cât se poate de serioasă cu Andra de care susţine că este îndrăgostit lulea. Iar sentimentele par reciproce, Andra afirmând că este fascinată de Bogdan.

În urmă cu câteva ore a apărut în mediul online chiar şi o informaţie conform căreia tânărul şi frumoasa brunetă s-ar fi căsătorit în secret. Se pare că totul a pornit de la o filmare de pe contul de instagram al Andrei.

Aceasta a postat un video cu o cafea cumpărată de la o cafenea celebră, iar pe pahar scria „Andra Mocanu„. După apariţia filmării respective, fanii îndrăgostiţilor au început să-şi pună tot felul de întrebări, dar şi să lanseze zvonuri explozive.