Gabriela Firea s-a dezlănțuit și detonează nucleara. Primarul Capitalei a lansat acuzații violente la adresa pușcăriașului Liviu Dragnea.

Firea nu uită cum Dragnea i-a luat toate funcțiile înalte din PSD și acum îl aruncă pe scări practic pe fostul șef social democrat.

Bomba! Firea face acuzații violente la adresa lui Dragnea

Primarul Capitalei a lansat o ofensivă totală la adresa fostului șef PSD, Liviu Dragnea. Firea detonează nucleara și spune că s-a imbolnăvit din cauza lui Dragnea. Mai mult, edilul spune că mai mulți colegi i-au cerut să preia partidul.

” Nu am discutat cu Dragnea despre candidatură. Eu vreau să mă concentrez pe primărie. Nu m-am bucurat că a intrat la pușcărie. Am pătimit însă multe din cauza lui. M-am și îmbolnăvit din cauza lui. Au fost voci care au spus că trebuie intru în această luptă, că sunt cea mai potrivită. PSD a ajuns azi la 20%. Sunt colegi care mi-au spus că sunt cea mai potrivită să preiau partidul. Statutar este să preia șefia partidului doamna Dăncilă, ca interimar.

Citeste si :  Primăria a pierdut contestația în licitația celor 100 de tramvaie! Firea e obligată să anuleze anunțul că au câștigat turcii și să facă ”reevaluarea ofertei Durmazlar”

Sunt colegi care îi spun că trebuie să îmi iau înapoi funcțiile de președinte PSD București și vicepreședinte la nivel national să mi le iau înapoi. Mă mai gândesc”,au fost anunțurile lui Firea.

Loading...