BREAKING NEWS! Băiețelul dispărut din Pecineaga, găsit MORT!

0
520
75289377 2558311847556748 3780813836123111424 N
BREAKING NEWS! Băiețelul dispărut din Pecineaga, găsit MORT!

Iulian Alexandru Biţică a fost găsit mort în primul bazin de dejecții al complexului de porci din localitate.

Sfarsit tragic la numai 8 ani

Iulian Alexandru Bițică, de numai 8 ani, a fost dat dispărut de sâmbătă.

După ora prânzului, Alexandru se juca liniştit în faţa casei când, la un moment dat, tatăl lui nu l-a mai văzut.

Bărbatul a început să-l caute şi, văzând că nu dă de el, a dat alarma, preciează Observator.

Iulian, copilul de opt ani din Picineaga, a fost găsit mort. Băiețelul fost scos din primul bazin de dejecții al complexului de porci din localitate, relatează observator.tv.

În această dimineaţă, la ora 8.30, trupul micuțului a fost găsit de scafandrii voluntari, care au intrat din nou în primul bazin.

Băiețelul dispărut din Pecineaga, găsit MORT!

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă confirmă faptul că Iulian s-a apropiat periculos de un bazin de colectare a dejecțiilor, potrivit unui buletin de știri. Echipele de știri au cerut ajutorul unor scafandri antrenați la mare adâncime. Din bazinul în care se presupune că ar fi alunecat copilul, au fost scoși peste 50 de mii de metri cubi de apă cu dejecții.

Citeste si :  Ultima ora! Cu cat vor creste pensiile? "Degeaba cresti pensiile daca nu poti sa le platesti!"

Părinții lui Iulian, despărțiți, credeau în primă fază că băiețelul a fost răpit în timp ce se plimba cu rolele. „Este posibil să îl fi luat cineva cu o maşină şi acum e ascuns pe undeva şi îi este frică să iasă. Să vină acasă. Am strigat toată seara, peste tot, dar nu am auzit nimic. Sper să nu-l fi luat nimeni, să îşi bată joc de el”, a declarat Alexandra Păuleţ, mama lui Iulian, în urmă cu câteva zile.

Din păcate, astăzi au primit cea mai tristă veste: Iulian este mort, iar trupul neînsuflețit al acestuia a fost găsit într-un bazin de dejecții al complexului de porci din Pecineaga.