Brigitte a renunţat momentan la procesul de divorţ
Brigitte a renunţat momentan la procesul de divorţ

A renunțat la divorț, dar și la inelul cu diamante de la Ilie Năstase. Brigitte a pus preţioasa bijuterie în seif, alături de celelalte inele de logodnă, şi a înlocuit-o cu un inel cu piatră de 3 karate, al cărui preț sare de 10.000 de euro.

A mai fost căsătorită de două ori și logodită de trei ori, așa că de-a lungul timpului, Brigitte Năstase a purtat pe deget bijuterii scumpe. Primul soț i-a murit, de al doilea a divorțat după 4 ani de căsnicie, iar cu Ilie Năstase se află în proces de divorț. De la toți a purtat pe deget inele de logodnă și verighete scumpe. Dacă vă întrebați ce a făcut cu ele, ei bine, nu le-a valorificat, ci le-a pus în seif, unde are o mini colecție valoroasă, pentru că toate sunt încrustate cu diamante scumpe. Ultimul, cel de la Nasty, avea un diamant de 1 karat. În această perioadă a simţit nevoia să-l dea jos de pe deget şi să-l înlocuiească. Nu cu vreun alt inel de logodnă, ci cu un cadou pe care și l-a făcut singură. ” Nu mai vreau să port inelul de logodnă de la Ilie. L-am dat jos și mi-am luat altul cu diamant de 3 karate. Este un inel special, al cărui preț conține patru zerouri”, a spus Brigitte.

Citeste si :  Cum au reacționat copiii lui Brigitte Sfăt când l-au cunoscut pe Florin Pastramă. „Mă înțeleg eu mai bine cu ei decât ea”
Loading...