Brigitte Năstase încă nu știe dacă va deveni doamna Pastramă. „Timpul va demonstra dacă suntem sau nu compatibili”

0
1370
Brigitte Sfat

În urmă cu câteva luni, pe când se afla la „Ferma”, Brigitte Năstase a acceptat să devină logodnica lui Florin Pastramă, de care se îndrăgostise la prima vedere. Acum, în afara competiției televizate, Brigitte nu mai este atât de sigură că vrea să devină doamna Pastramă.

Brigitte Năstase a venit singură la petrecerea Viva!

Dacă până acum Brigitte Năstase nu avea nici cea mai mică problemă să-și expună viața personală pe micul ecran, povestind în repetate rânduri despre certurile cu fostul tenismen Ilie Năstase și despre infidelitățile acestuia, de când a ieșit din emisiunea difuzată la PRO TV, a decis să fie mai discretă cu viața ei amoroasă. Se va mărita sau nu cu Pastramă? Iată ce-a zis:

„După ieșirea mea din «Ferma» mi-am dat seama că este bine să fiu un om puțin mai misterios și îmi plac surprizele, nu cele pe care le primesc, ci cele pe care le fac, de aceea o să-ți răspund cu un singur cuvânt: surpriză. Timpul va demonstra dacă suntem sau nu atât de compatibili, încât să facem acest pas în fața ofițerului Stării Civile și în fața lui Dumnezu”.

Citeste si :  Când se vor deschide mall-urile în România. Guvernul a luat decizia
Brigitte și Florin s-au cuplat în timpul filmărilor de la „Ferma”

Ar fi logodiți din martie, nu de la 1 mai


Brigitte, care a devenit o femeie liberă în urmă cu mai bine de 8 luni, pare însă că nu vrea să petreacă mult timp fără verighetă pe deget, mai ales că în ultimii ani a declarat în repetate rânduri că vrea să mai facă un copil. Logodită oficial pe 1 mai cu Florin Pastramă (neoficial, prin luna martie a avut loc evenimentul, atunci s-a filmat ediția cu pricina din „Ferma”), bruneta vrea să țină această relație cât mai departe de ochii curioșilor: „Mi-am asumat atunci când m-am îndrăgostit să fiu alături de bărbatul care îmi cucerise sufletul și îmi asum în continuare fiecare alegere pe care am făcut-o și nu regret”.