Brigitte Nastase 1 E1548778475170

Dive la cuțite! Brigitte Sfăt și Claudia Pavel, concurente la „Ferma”, clar nu se vor împrieteni în casa pe care o împart, pentru că trecutul le împiedică.

Fosta nevastă a lui Ilie Năstase a răbufnit la adresa cântăreței, pe care a acuzat-o că s-ar fi culcat cu primul ei soț, iar scandalul va fi difuzat la PRO TV în următoarea ediție a emisiunii.

Slobodă la gură când ceva nu-i convine, Brigitte Năstase nu s-a mai putut abține și, la nici 3 zile de conviețuire alături de Claudia Pavel, a răbufnit, spunându-le tuturor celor de la „Fermă” că artista a avut o relație cu primul ei soț, Octavian Sfăt, chiar în timpul mariajului lui cu Brigitte. „Soțul meu, tata lui Robi, m-a înșelat cu ea. A venit la concursul ăsta să se combine cu alți bărbați?”, a răbufnit Brigitte, fără să țină cont că în jurul ei sunt camere de filmat – sau, poate, tocmai de asta. Cum Octavian Sfăt a murit la sfârșitul lui 2002, an în care Claudia „Cream” Pavel a împlinit 18 ani, dacă spusele lui Brigitte sunt reale, atunci, cântăreața a fost combinată cu el când era minoră.

L-ar fi „împărțit” și pe Cătălin Cazacu

Conform celor spuse de Brigitte, Octavian Sfăt nu este singurul bărbat pe care bruneta l-a împărțit cu rivala ei. Despre Claudia s-a zvonit că ar fi avut o relație cu Cătălin Cazacu, bărbatul cu care Brigitte l-ar fi înșelat pe Ilie Năstase. Claudia și Cătălin au fost împreună la „Exatlon” și pe parcusul filmărilor s-a remarcat o apropiere între ei, însă nici unul nu a confirmat că i-ar fi avut mai mult decât o prietenie.

Loading...