Brigitte2 1

Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit la scurt timp după ce au ieșit de la „Ferma”, uimind pe toată lumea cu decizia lor.

Cei doi și-au dorit să devină părinți cât mai repede, așa că bruneta a apelat la tratamente care să o ajute să devină din nou mamă. Din păcate, vedeta a pierdut copilul.

La câteva luni după ce a pierdut sarcina, Brigitte a făcut primele declarații despre un moment extrem de greu prin care a trecut. Soția lui Florin Pastramă a ținut să precizeze că de data asta, va încerca să rămână din nou însărcinată, însă pe cale naturală.

„Ne-am dorit să ne mărim familia, dar n-a fost să fie. Încă mai încercăm să avem un copil. Am fost gravidă, dar am pierdut sarcina, la două, trei săptămâni. A fost o sarcină asistată, am făcut un tratament hormonal și m-am îngrășat zece kilograme. Cine spune că nu te îngrași când faci însămânțare artificială, minte.

La o clinică de la noi am fost,  a doua zi după nuntă pentru că Florin și-a dorit foarte mult un copil, însă nu a fost cel mai reușit procedeu, din moment ce am pierdut sarcina la doar trei săptămâni. Eram în vacanță când am pierdut sarcina și a fost foarte greu.

A trebuit să mă refac și fizic, și psihic. Acum totul este bine, mai am puțin și-mi revin și cu greutatea.  Am renunțat la ideea de însămânțare artificială și vom merge pe varianta naturală, cu voia lui Dumnezeu”, a povestit Brigitte la Pro TV, potrivit VIVA!

Fața în față cu rivala Raluca Podea

Surprize, surprize, la MasterChef, în ediția de săptămâna trecută.  Brigitte și Florin Pastramă au fost prezenți în platoul emisiunii, în ediția de joi seara și le-a cerut concurenților să gătească pentru ei și invitații lor, ceilalți colegi de la Ferma.

Printre concurenții de la MasterChef se află și Raluca Podea, rivala fostei soții a lui Ilie Năstase. Dacă la început blonda a tunat și fulgerat în platoul emisiunii, refuzând să gătească pentru cuplul Pastramă, în cele din urmă aceasta a venit la banc alături de ceilalți colegi.

Din ce fac bani grei soții Pastramă. Vând vile în Ștefăneștii de Jos

Ce mesaje le-au transmis colegii de la Ferma lui Brigitte Sfăt și lui Florin Pastramă după nunta lor

Loading...