Brigitte Sfăt a făcut un vlog cu Jorge, în timpul căruia a făcut declarații și despre fosta iubită a actualului ei iubit, Florin Pastramă.

Brigitte Sfăt a afirmat că actualul ei partener de viață, Florin Pastramă, i-a confirmat că se despărțise de fosta lui iubită cu câteva săptămâni înainte de a începe relația cu ea. Cu toate acestea, bruneta a afirmat că a fost sunată și jignită de respectiva persoană.

„M-a sunat o persoană, m-a jignit foarte urât, mi-a dat două mesaje vocale, apoi și unul scris. Între timp, scuzele de rigoare s-au făcut și lucrurile s-au rezolvat, dar la momentul acela …. Nu i-am cerut binecuvântarea pentru relația cu Florin. El mi-a confirmat că cu două-trei săptămâni înainte să se dea la mine, ea se despărțise de el”, a spus Brigitte Sfăt.

Deși nu a dat niciun nume, persoana la care face referire este Raluca Podea, știut fiind faptul că Florin Pastramă avea o o relație cu aceasta înainte de a participa la show-ul Ferma, acolo unde s-a îndrăgostit de Brigitte Sfăt.

Citeste si :  Naşii de cununie ai lui Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă sunt vânători pasionaţi! Tripona Murgu a împuşcat vulpi, iepuri, fazani şi s-a pozat lângă un mistreţ pe care l-a doborât, atârnat în cârlig !
Loading...