Brigitte și Pastramă, furioși pe Florin Salam! Manelistul le-a stricat noaptea nunții! Scandalurile nevăzute de la ”evenimentul anului” | EXCLUSIV

0
3797
Programul Artistic De La Nunta Lui Brigitte Cu Pastrama Ce Artist Va Canta La 3 Dimineata 4

Nunta anului, între Brigitte Năstase și Florin Pastramă, a avut și părți mai puțin plăcute, pe care mirii au încercat să le păstreze ascunse de ochii invitaților.

Brigitte Năstase și Florin Pastramă s-au cununat religios weekendul trecut, în cadrul unui eveniment grandios care a costat aproximativ 100.000 euro. Organizarea evenimentului a fost impecabilă însă cum nu există nuntă la care să apară și elemente neprevăzute, și în cazul de față au fost momente ceva mai neplăcute.

Surpriza cea mai neplăcută a fost lipsa lui Florin Salam, care confirmase că va susține un recital după ora 03.00. Manelistul era așteptat cu sufletul la gură de toată lumea, în condițiile în care acesta venea de la Călărași, de la un alt eveniment privat. Artistul nu a mai putut ajunge pentru că nuntașii din Călărași nu l-au mai lăsat pur și simplu să plece. În momentul în care s-a aflat că Salam nu mai vine, mulți dintre invitații cuplului Brigitte-Pastramă s-au ridicat și au părăsit locația.

De ce au fost locuri goale la nuntă?

Aceasta în condițiile în care prezența la eveniment nu a fost una foarte reușită. Mirii se așteptau la aproximativ 350 de invitați dintr-o listă care conținea peste 400 de nume. La petrecere au venit însă mai puțin de 300 de persoane ceea ce le-a cam dat peste cap planurile financiare ale mirilor. De vină ar fi fost perioada aleasă în care multă lume este în concediu. Un exemplu ar fi Anamaria Prodan, prietenă bună cu mireasa, care era plecată din țară. Practic, în toiul petrecerii, se puteau vedea destule locuri goale la mese.

Conform unor surse, familia lui Florin Pastramă nu a fost prea încântată de ideea acestuia de a trece la penticostali, înainte de nuntă. Acest lucru era însă obligatoriu pentru ca ceremonia religioasă să se poată face. Au existat discuții pe această temă chiar și în timpul petrecerii, ba chiar s-ar fi vărsat și lacrimi din partea unora din membrii familiei Pastramă – creștini ortodocși din tată-n fiu.

Invitații s-au delectat cu ficat de gâscă, somon și caracatiță

Au fost însă și surprize plăcute la nuntă, cum ar fi momentul artistic pregătit de mireasă, pe muzica Mahala Rai Banda. Brigitte s-a îmbrăcat în straie țigănești și a dansat, momentul fiind gustat de toți invitații.

Petrecerea de nuntă a avut loc într-un local de lux din Capitală. Meniul a fost unul „extravagant“ iar printre s-au regăsit ficatul de gâscă, caracatiţă şi somon.

Pentru marele eveniment, Brigitte a ales o rochie „de prinţesă“, cu umerii goi şi decolteu adânc, care ar fi costat în jur de 10.000 de euro şi a avut o trenă de trei metri. Ea şi-a accesorizat ţinuta cu o diademă opulentă şi un voal lung de mătase. Florin Pastramă a ales să poarte un costum bleumarin, cu mai mulţi nasturi argintii şi un papion în aceeaşi nuanţă. Brigitte a avut şi un buchet de mireasă din trandafiri albi.

Fotografii: PRO TV.ro