Britney Spears, mesaj pentru fani, după protestele pentru externarea cântăreței

0
949
Britney Spears Mesaj Pentru Fani Dup Protestele Pentru Externarea C Nt Re Ei

Dvoinței ei, fanii au luat atitudine și au protestat la Los Angeles pentru externarea starului pop. Aceasta le-a transmis un mesaj video pentru a-i liniști.

Britney Spears, în vârstă de 37 de ani, s-a internat la începutul lunii aprilie într-o clinică pentru sănătatea mintală, unde trebuia să rămână timp de o lună, după cum s-a scris în presa internațională. Cântăreața a luat această decizie după ce a fost foarte afectată de problemele de sănătate ale tatălui său și a simțit nevoia să își acorde un timp doar pentru ea.

După apariția câtorva fotografii în presă, în care Britney Spears nu arăta prea bine, îngrijorarea fanilor s-a accentuat, aceștia adunându-se în fața primăriei din West Hollywood pentru a cere eliberarea artistei din clinică.

Ce le-a trimis Britney Spears fanilor ei

Vestea manifestațiilor a ajuns și la vedeta pop, iar aceasta a înregistrat un mesaj pe contul său de pe Instagram, prin care le-a transmis fanilor că este bine și nu au motive de îngrijorare. Ea i-a asigurat că este puternică și că face tot ce este mai bine pentru ea însăși. Artista s-a arătat emoționată de iubirea fanilor, dar i-a rugat totodată să îi respecte nevoia de intimitate.

Citeste si :  Marcel Vela, decizia care îi va frustra pe români!

„Încerc să mă ocup un timp de mine, dar tot ce s-a întâmplat face să fie mai greu pentru mine. Nu credeţi tot ce citiţi şi auziţi”, le-a transmis artista fanilor ei.

Citeste si :  Când se vor deschide mall-urile în România. Guvernul a luat decizia

„Totul este bine, familia mea a trecut printr-o perioadă foarte stresantă, aşa că am avut nevoie de timp pentru a-mi reveni, dar nu vă îngrijorați, voi reveni foarte curând”, a mai adăugat Britney Spears.

Cântăreața, care a devenit un fenomen al muzicii pop în 1999, odată cu apariţia single-ului său de debut ”… Baby One More Time”, s-a luptat cu tulburări emoționale și în 2008, atunci când a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei în favoarea fostului soț, rapperul Kevin Federline. De asemenea, cântăreața s-a internat la o clinică de dezintoxicare în 2007. Prieteni din anturajul artistei au dezvăluit atunci presei că aceasta lua cocaina, pastile de ecstasy și antidepresive.

Sursă foto: Northfoto.com