Adelina Pestrițu este în culmea fericirii după ce și-a comandat rochiile pentru nunta pe care urmează să o facă cu Virgil Șteblea.

Adelina Pestrițu se căsătorește anul acesta cu Virgil Șteblea. Fosta vedetă de televiziune se pregătește intens. Ea a anunțat că a făcut comanda pentru rochiile pentru nuntă. De altfel, Adelina Pestrițu a mărturisit de curând că va avea două rochii de mireasă.

„Sunt atât de fericită! ??. Astăzi s-a plasat oficial comanda rochiilor de mireasă. Abia aștept să vă povestesc într-un articol pe EDA Magazine cum vor arata și de unde le-am achiziționat. ♥️????? #weddingdress #futurebride #bride #20july.

Voi ce modele credeți că am ales? ?”, le-a transmis vedeta prietenilor din mediul online.

Adelina Pestrițu este o fostă asistentă și prezentatoare de televiziune în vârstă de 32 de ani. Adelina Pestrițu a devenit mămică pentru prima oară în data de 3 august 2018. Bruneta a adus pe lume o fetiță, Zenaida Maria, fruct al poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu Virgil Șteblea. În data de 10 noiembrie, Adelina Pestrițu a botezat-o pe fiica sa. Zenaida Maria a fost creștinată de un cuplu de oameni de afaceri din Constanța, Aura și Daniel Rafte.

Citeste si :  Adelina Pestrițu, în lacrimi! După ce a participat la E! People’s Choice Awards s-a închis în baie și a plâns în hohote
Loading...