Tamaraa

O bunicuță în vârstă de 68 de ani este principalul suspect în cazul unor crime îngrozitoare. E acuzată că ar fi ucis și tranșat mai multe persoane.

Tamara Samsonova este suspectată că ar fi ucis cel puțin 14 persoane. Una dintre victime ar fi fost chiar soțul ei. Se pare că femeia le-ar fi tăiat capetele și membrele victielor ei și le-ar fi scos plămânii.

Pensionara, care este asemănată cu celebrul personaj Hannibal Lecter, a fost arestată în august pentru ucidere prietenei sale, Valentina Ulanova, în vârstă de 79 de ani. Bătrânica a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce căra mai multe membre în saci de plastic. Ulterior, Poliția a găsit și trupul decapitat la Valentinei Ulanova într-un lac din apropiere.

Detalii înfiorătoare au ieșit la iveală

Anchetatorii cred că Tamara Samsonova și-a drogat victima și a tranșat-o în timp ce încă era în viață. Scandalul ar fi izbucnit de la niște ceșcute de ceai care erau murdare.

Anchetatorii care au percheziționat apartamentul Tamarei au găsit un jurnal în care femeia își notase detalii despre celelalte crime comise în trecut. În total, ar fi vorba despre cel puțin 14 persoane ucise de bunicuță.

„L-am ucis pe ultimul meu chirias, Volodya. L-am tăiat în bucăți, în baie, și i-am pus trupul în pungi de plastic pe care le-am aruncat”, a scris Tamara Samsonova în jurnalul ei, conform DailyStar.

În fața judecătorilor, femeia a recunoscut că este vinovată și a spus că se pregătea de zeci de ani ca cineva să afle despre crimele ei. Rusoaica ar putea primi pedeapsa cu moartea penrtu faptele ei. 

Loading...