Cadoul Mariei Constantin pentru fiul său a făcut-o de râs: „Rușinică, «mami»”

0
1268
Maria Constantin
Fosta cumnată a Mariei Constantin a făcut-o de râs pe artistă

Maria Constantin se mândrește cu iubirea părintească pentru fiul său, Codruț, dar fosta cumnată a artistei a scos la iveală o gafă de neiertat a cântăreței. Maria Constantin i-a dat băiețelului ei un cadou care demonstrează cât de distantă a fost artista față de cel pe care spune că îl iubește mai mult decât orice pe lume.

Maria Constantin a fost căsătorită prima dată cu Ciprian Tapotă, cu care are și un băiețel. În urma scandalului mediatic iscat de cel de-al doilea divorț al artistei, de această dată de Marcel Toader, cântăreața a fost acuzată că nu prea s-a interesat de viața fiului său. La scurt timp după acuzații, aceasta și-a vizitat fiul și a mărturisit în interviuri și pe rețelele de socializare că își iubește copilul mai mult de cât orice pe lume.

Fosta ei cumnată însă, a scos în evidență contrariul. Conform igj.ro, Camelia Bivolaru Tapotă Lătărețu a publicat pe contul său de Facebook o imagine cu băiețelul Mariei Constantin, în care sugerează indirect că mama lui s-a înstrăinat atât de mult de copilul ei, încât nici nu mai știe cât de mult a crescut băiețelul, deoarece i-a adus lui Codruț o jachetă „cu două numere mai mari”.

„Ne-a adus «mami» gecuță MONCLER pentru adulți (femei), cu două numere mai mari și cu miros de deodorant. Rușinică «mami»!!!”, a scris fosta cumnată a Mariei Constantin pe rețeaua de socializare.