Razvan Ciobanu nu a murit in a doua zi de Paste! Descoperirea facuta de anchetatori: cand s-a produs de fapt accidentul

0
1254
Cand S A Produs De Fapt Accidentul In Care A Murit Razvan Ciobanu

Razvan Ciobanu a murit violent in urma cu aproximativ doua saptamani dupa ce a suferit un grav accident.

Pe fondul vitezei excesive, celebrul creator de moda a pierdut controlul autoturismului in care se afla, a parasit carosabilul intr-o curba si s-a izbit in mai multi copaci.Accidentul s-a petrecut in zona localitatii Sacele din judetul Constanta. Trupul neinsufletit a fost gasit la ora 07:15 de un fermier care trecea prin zona.

Acum, la doua saptamani de la moartea lui Razvan Ciobanu, apar noi detalii despre accident.

Potrivit expertilor care ancheteaza cazul, accidentul in care a murit Razvan Ciobanu nu s-a produs la ora 04:00, asa cum s-a vehiculat pana acum.

Ora la care ar fi murit designer-ul ar fi fost intre 20:00 si 22:30, in data de 28 aprilie, el fiind gasit abia a doua zi.

Se pare ca anchetatorii au ajuns la aceasta concluzie dupa ce au verificat telefonul mobil al lui Razvan Ciobanu, dar si releele retelelor de telefonie din zona.

Ce s-a descoperit la necropsie in organismul lui Razvan Ciobanu

Necropsia lui Razvan Ciobanu a fost finalizata, iar medicii legisti au descoperit prezenta drogurilor in organismul lui Razvan Ciobanu.

Mai exact, se pare ca designer-ul consumase cocaina inainte de a se urca la volanul masinii in care si-a gasit sfarsitul

„E vorba de un sistem de analizare a drogurilor care poate detecta opt tipuri de substante interzise, printre care cocaina, heroina, ecstasy si canabis.

„Saliva victimei, prelevata cu o caseta etansa, care e introdusa apoi in sistemul de analiza, a evidentiat prezenta cocainei.

„Aparatul, care poate depista drogul in organism chiar si in 60 de secunde, are o precizie foarte mare, comparabila cu testele antidrog care se fac prin recoltare de sange”, au explicat surse judiciare.

Ce facea Razvan Ciobanu cu o saptamana inainte de a muri

Ultima postare a designer-ului pe contul lui de Facebook a fost in data de 21 aprilie, la ora 6 dimineata.

La acel moment Razvan Ciobanu isi informa prietenii despre turul de forta pe care l-a facut in noaptea respectiva, petrecand in mai multe cluburi pana dimineata:

„Hai ca in ritmul asta ajung și la #hanuldrumetului #😇 am început la #loft la #shade îmi trag sufletul și „om” mai vedea…”, a scris Razvan Ciobanu pe contul lui de Facebook.