Care este numele de familie al Monicăi Gabor, după ce s-a măritat cu Mr. Pink. Cei doi s-au căsătorit în secret

0
545

Monica Gabor s-a căsătorit în secret, în Statele Unite ale Americii, cu afaceristul  Mr. Pink. Puțini sunt însă cei care știu ce nume poartă, după cununia civilă, fosta doamnă Columbeanu.

În urmă cu ceva timp, Monica Gabor a fost cea care a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre povestea de viață a bărbatului iubit. Numele real al lui Mr. Pink este Poe Qui Ying Wangsuo, nume de familie pe care românca îl are acum, după căsătoria cu acesta.

„Numele lui nu este relevant nici măcar pentru mine. Mult mai important este cum ne tratăm unul pe celălalt, respectul.

Am învățat din experiențele anterioare că este cel mai înțelept să ținem doar pentru noi datele personale. Ne-am cunoscut în cadrul unui eveniment caritabil. Știu că pare incredibil, dar chiar acesta este numele lui – Lhamo.

Și mie mi-a luat mult timp să mă obișnuiesc cu acest nume; de fapt, lui nu mă adresez niciodată cu acest apelativ.

Suntem un cuplu că oricare altul, ne manifestăm fiecare precum orice persoană care iubește, suntem plini de sperantă că vom reuși să trecem peste toate barierele ca să fim împreună pentru totdeauna”, a declarat Monica Gabor în cadrul unui interviu oferit revistei Tabu, în urmă cu ceva timp, potrivit VIVA!.

Cine este Mr. Pink

Mr. Pink, pe numele din buletin Poe Qui Ying Wangsuo, s-a născut pe 28 ianuarie 1977 în provincia Qinghai, China.

Potrivit informațiilor apărute în presă, celebrul om de afaceri a obținut titlul de Reîncarnare a lui Budha cel viu, iar timp de șase ani a studiat religia în Nepal și India. El a locuit trei ani într-o mănăstire.

Mr. Pink a devenit Singa Rinpoche al 8-lea și a înființat o societate al cărei lider era chiar el. Singa Rinpoche a scris o carte autobiografică intitulată Im Such a Living Buddha, un fel de jurnal pe care călugărul de la acea vreme l-a ținut timp de mai mulți ani.

„Atunci când s-a confruntat cu probleme în viață legate de iubire, celebritate sau sănătate, Singa Ripoche le-a rezolvat într-un mod profund, cu înțelegere și blândețe. Pentru oamenii moderni, prinși într-un iureș de anxietate colectivă, această carte este o adevărată ușurare pentru suflet”, conform descrierii cărții.