Laura Vass Nume Real2
Laura Vass

Laura Vass, una dintre cele mai apreciate maneliste de la noi a reușit să câștige simpatia fanilor prin melodiile pe care le-a lansat, de-a lungul timpului, dar și prin modestia de care a dat dovadă.

Niciodată nu s-a lăudat cu bunuri și și-a văzut de treaba ei și chiar dacă a mai fost implicată în diverse scandaluri care au șocat showbizul românesc, Laura Vass a fost în continuare în atenția publicului său, care a apreciat-o pentru lucrurile bune pe care le-a făcut. 

Toată lumea o știe pe Laura Vass, dar puțini sunt cei care știu lucruri personale, din viața artistei. Deși fanii ei au crezut la începutul carierei sale că numele de Vass este cel real, ei bine, situația nu este deloc așa! 

De unde vine „Vass”, de la Laura Vass

Acum ceva timp, Laura Vass a povestit în direct, pentru o emisiune de televiziune că numele de Vass i-a fost pus de către impresarul ei, Dan Bursuc și vine de la orașul în care manelista s-a născut: Vaslui.

Care este numele real al Laurei Vass

Laura Vass a mărturisit la tv și care este numele ei real. Ei bine, fanii artistei trebuie să știe faptul că în buletinul ei scrie Brumă Laura Rebeca. De asemenea, Laura Vass a mai povestit că mai are un frate, pe care îl cheama Marco.

Loading...