Care este starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu! El suferise în urmă cu câteva zile un atac cardio-respirator

0
544
Care Este Starea De S N Tate A Lui Mihai Constantinescu El Suferise N Urm Cu C Teva Zile Un Atac Cardio Respirator
Care este starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu! El suferise în urmă cu câteva zile un atac cardio-respirator

Mihai Constantinescu a suferit în urmă cu câteva zile un atac cardio-respirator. El se află încă în spital.

Artistul Mihai Constantinescu se află încă sub atenția strictă a medicilor, după ce în cursul zilei de luni a suferit un atac cardio-respirator. În aceste momente, artistul Mihai Constantinescu este intubat și starea lui este stabilă.

„Mihai este în continuare intubat, este în viaţă, este stabilizat, tensiunea şi pulsul lui sunt stabile acum, dar sunt zile în care el trebuie să se refacă. A stat destul de mult până a venit salvarea”, a afirmat Simona Secrier.

Mihai Constantinescu este în comă! ”Nu are voie să intre la Terapie Intensivă” 

În tot acest timp, alături de vedeta muzicii ușoare românești este soția sa, Simona Secrier. De altfel, ea și fost cea care l-a găsit fără vlagă în casă și a chemat de urgență salvarea.”Tot ce pot să spun este că trebuie să ne rugăm pentru el. Ce pot să spun? Medicii sunt rezervați, nu știu nici eu prea multe, situația e gravă. Să ne ajute Dumnezeu, nu pot spune nimic altceva decât că sper și că mă rog”,a spus femeia.

Dacă Mihai Constantinescu este în comă este în comă în aceste clipe, prietenii care au mers la clinică să afle starea lui au vorbit în premieră pentru kanald.ro și despre starea Simonei Secrier. ”Soția lui Mihai este distrusă, este dezorientată, nu știe ce să mai spună și ce să mai facă. De când el a fost dus la Spitalul Floreasca, ea stă numai acolo. Nu are voie să intre la Terapie Intensivă, dar are un scăunel pe culoar și așteaptă acolo, plângând, vești despre bărbatul cu care trăiește de mai bine de 23 de ani! E greu să o vezi atât de afectată, este cumplit”, au dezvăluit persoane din preajma artistului.