Care este starea lui Florin Busuioc, după ce a fost operat noaptea trecută. Busu a făcut infarct şi a fost resuscitat de 3 ori!

0
763
Florin Busuioc 2 1

Florin Busuioc a fost operat în cursul nopţii la Spitalul de Urgenţă din Craiova. Medicii i-au montat un stent, după ce actorul a suferit un infarct pe scenă, în Craiova, şi a fost resuscitat de trei ori de medici. Purtătorul de cuvânt al spitalului unde a fost operat Busu a oferit detalii despre starea actorului, după intervenţia chirugicală.

Florin Busuioc a fost supus noaptea trecută unei operaţii pentru montarea unui stent, iar acum se află în afară oricărui pericol, a declarat Cristina Geormăneanu, purtător de cuvânt al Spitalul de Urgenţă din Craiova.

„Operaţia a fost o reuşită, i s-a montat un stent şi acum pacientul este în afara oricărui pericol. În legătură cu celelalte detalii, familia nu îmi permite să dau nicio declaraţie. Important este, însă, că totul s-a terminat cu bine”, a declarat Corina Geormăneanu, pentru Mediafax.

Florin Busuioc a făcut infarct, marţi seară, pe scenă, în timpul unui spectacol în Craiova. La faţa locului a fost chemată o ambulanţă SMURD, iar acestuia i s-a acordat îngrijiri la faţa locului. Actorul a fost resuscitat de către medici, însă după primul atac de cord, Busu a mai suferit alte două. În cursul nopţii, el a fost operat pentru montarea unui stent.