Carmen Bruma, dieta pentru viitoarele mirese. Slabesti pana la 10 kilograme, inainte de nunta

0
3206
S604x0 Carmen Bruma

Carmen Bruma le ofera viitoarelor un program special de slabit, care le va ajuta sa piarda in greutate si sa poata imbraca rochia mult visata pentru marele eveniment.

Creat de Carmen Bruma, programul de slabit „Intra in rochia de mireasa”, te poate ajuta sa slabesti intre 5-10 kilograme, in 8 saptamani, potrivit informatiilor prezentate pe carmen-bruma.ro. Planul alimentar se adreseaza persoanelor sanatoase care vor sa slabeasca inaintea unui eveniment important din viata lor.

Carmen Bruma, planul dietei „Intra in rochia de mireasa”

Dieta vanduta de Carmen Bruma consta in 3 mese pe zi si o gustare, dar si cateva reguli generale (cand mancati, cu ce inlocuiti alimentele care nu va plac, cum gatiti ). Prin programul „Intra in rochia de mireasa”, Carmen Bruma le ofera viitoare mirese si o serie de retete, accesul in comunitatea de pe Facebook, unde poti lua legatura direct cu vedeta si alte persoane care urmeaza dieta.

Se poate slabi intre 5-10 kilograme, in functie de strictetea cu care este urmat regimul, compozitia corporala, numarul de kilograme, istoricul de diete pe care-l aveti, nivelul de activitate fizica , varsta, sex.

Citeste si :  Nelu Tătaru a spus când nu va mai fi necesar purtatul măștii: „Atunci vom ajunge la o viață cvasi-normală”