Ad00ndamagfzad0yztjhowq1ngy4m2vhmtnlmzdkzje4ztzmnmyxmznhmq Thumb

Viorica Dăncilă a fost atacată dur de către fostul ministru de Interne, Carmen Dan. Deși cândva ambele erau protejatele lui Liviu Dragnea, acum relația lor a devenit una conflictuală. Într-un interviu pentru Digi24, Carmen Dan a afirmat că nu regăsește decență la Viorica Dăncilă. Aprecierea dură vine după ce Dăncilă nu a convocat-o pe Dan la o reuniune a organizației de femei a PSD.

Deși nu-și ascunde adversitatea față de fostul lider al PSD, Carmen Dan a negat zvonurile potrivit cărora ar urma să devină contracandidata Vioricăi Dăncilă la șefia organizației de femei a partidului.

”Nu are de ce să își facă o temere, pentru că eu nu sunt omul care să genereze dispute gratuite și tensiuni care nu își au locul în această perioadă, mai ales, în interiorul PSD. În altă ordine de idei este doar o întâlnire a femeilor social-democrate, nu este o conferință în care președintele interimar să se confirme în funcție.

Nu poate doamna Viorica Dăncilă, așa, unilateral, să se confirme singură și să se stabilească, trebuie să vorbească cu conducerea partidului. Nu sunt dușmanul nimănui din partid. Însă sunt un om care apreciază verticalitatea, apreciază decența și nu o regăsesc la doamna Viorica Dăncilă”, a afirmat fostul ministru de Interne.

Citeste si :  Mesajul PNL privind cele trei ”cadouri” pe care i le-a făcut Dăncilă lui Iohannis: ”Să le pună în vitrina sufrageriei”

Carmen Dan a admis că relația lor a devenit glacială după ce Viorica Dăncilă i-a cerut demisia din Guvern în luna iulie, fostul ministru acuzând-o că a cedat unor presiuni din afara partidului.

”Am rugat-o încă din luna mai să rămânem în acești parametri și să discutăm, explicându-i că eu sunt omul care nu ține cu dinții de absolut nicio funcție. M-a asigurat la momentul respectiv că vom avea aceeași relație deschisă și transparentă. S-a dovedit ulterior că lucrurile nu au stat așa.

Dar nu este vorba că mă consider neîndreptățită. Aș fi fost mult mai mulțumită să mi se explice la acel moment care au fost rațiunile pentru care ministrul de Interne trebuia să plece”, a mai spus Dan.

Loading...